O ZETU NI REČ! Haris Džinović pobesneo na pitanje o ćerki: Šta god da kažem, ona radi po svom!
Alo/Rajko Ristić, instagram

Đina Džinović, ćerka Meline i Harisa, postala je poznata javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežam. Kreatorka i pevač kažu da oni nemaju profile na društvenim mrežama i da su u početku bili protiv da ih rano otvore i njihova deca.

- Prezadovoljna sam decom, za sada, nemam u koje drvo da kucnem, ali zaista jesam. Nemamo nikakvih problema. Kan nije hteo da slavi rođendan, on je takav malo povučen i ja ga u tome podržavam. Ja volim slavlja, ali sva sreća pa mi Kan nije ekstravagantan kao Đina, podelili su se, a ja sam kao majka srećna zbog toga - kaže iskreno Melina i ističe da nije jedan od onih roditelja koji zvocaju i stalno nešto traže od dece.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nije ovo period kada neko ko ima 17 i 18 godina sluša šta mu se priča. Nekada kažem ponešto u prolazu, ali sam i ja zaćutala u ovom periodu. Sačekaću godinu ili dve, koliko im treba da se traže. Mislim da se deca roditeljima vrate oko 20, tako sam čini mi se i ja. Sada je taj period kada imaju svoje prijatelje i mišljenja i neka uživaju - smatra Džinovićeva.

Alo

 

- Ja dajem savete ali koje će poslušati, ko to zna? Nema ništa posebno što govorim i savetujem ali šta god da joj kažem radiće po svom svakako - kaže pevač o naslednici Đini, koja je nedavno napunila 18 godina i izrasla u pravu lepoticu.

Haris Džinović nije želeo da prokomentariše ljubav svoje ćerke Đine i fudbalera Crvene zvezde Andreja Đurića.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nemojte me, molim vas, pitati o njenim ljubavima - strogo je odbrusio Haris iako je sportista čest gost njihovog doma.

Melina kaže da uprkos nezgodnom periodu odrastanja njihove dece u kući se poštuje red, te ne postoje problemi.

Pročitajte još: Tamara Grujić se ne ODVAJA od ćerke: Uživa kao pravo SEOSKO DETE, a evo kako reaguje na ČESTA putovanja i nove ljude

- Svi se nešto žale, ali mi stvarno nemamo problema, nema ubeđivanja, neposlušnosti i svađanja. Ukoliko žele da ostanu napolju duže, Hari im to odobri zato što su dobri. Ukoliko bi bilo neposlušnosti, sigurno bi bilo i zabrana - kaže kreatorka.

ŽESTOKI SUKOB U EMISIJI! Ovako su izgledale takmičarke koje je zbog stajlinga izvređao žiri u Zvezdama Granda!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading