IDI U DOM PENZIONERA! Žestok okršaj Ane Bekute i Đorđa Davida u emisiji zbog takmičarki, a evo šta je razbesnelo pevačicu!
Printscreen

Duel Maje Đorđević i Anastasije Ićurup u "Zvezdama Granda" izazvao je oprečna mišljenja, koja su kulminirala nikad žešćom svađom između članova žirija.

Čini se da je pevanje ovoga puta stavljeno po strani, a glavna tema rasprave bila je provokativan stajling obe takmičarke, koju je pokrenula Ana Bekuta.

IDI U DOM PENZIONERA! Žestok okršaj Ane Bekute i Đorđa Davida u emisiji zbog takmičarki, a evo šta je razbesnelo pevačicu!

Printscreen

 

- Nije bilo dobro, ni jedna ni druga, ali Anastasija je samo za nijansu bila bolja. Pamtim njena bolja izdanja, bolje nastupe, čini mi se da joj nisu lepo legle ove pesme. Bilo je pogrešnih tonova. Moram da kažem da imam strahovitu primedbu na vaše oblačenje, pogotovo na Maju. Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - rekla je Ana Bekuta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taasaa (@anastasija.icurup)

- One kupuju stvari tamo gde ti ne ideš, ne ide Bekuta u seksi šop, u stvari možda i ide nešto da kupuje - dobacio je Popović.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Djordjevic (@maya_dj98)

Odmah se branio Majin mentor Đorđe David koji nije mogao da veruje šta čuje, budući da važi za jednog od pevača za koga scena nema granicu.

 

Pročitajte još:Tamara Grujić se ne ODVAJA od ćerke: Uživa kao pravo SEOSKO DETE, a evo kako reaguje na ČESTA putovanja i nove ljude

- Pod broj jedan ovo nije školski program, a ti idi povraćaj i idi u dom penzionera i tamo napravi takmičenje. Ljudi nemojte da pričate gluposti - besan je bio roker.

PREMINULA JE OD TEŠKE BOLESTI! Pesma Dina Merlina “Da šutiš” krije potresnu istinu, evo kome je posvećena!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading