Ivana
Foto: Printscreen/Printscreen

Kada se kaže dom Ivane Selakov prvo što se pomisli je da je reč o kutku u kom preovlađuju muzički detalji, da su police ispunjene nagradama i priznanjima, a da klavir kao omiljeni pevačicin instrument i sredstvo za rad nosi glavnu dekorativnu ulogu.

Upravo sve ovo čini porodični kutak vlasnice brojnih hitova, koja ne krije da je moderno uređenu nekretninu, lociranu s druge strane mosta, poslednjih godina u velikoj meri prilagodila naslednici Kruni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Ona i njen izabranik Predrag Peđa Mirković stan su opremili nameštajem svetlih nijansi. A dnevni boravak otvoren prema kuhinji osvetljen je i ima izlaz na terasu sa spektakularnim pogledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Kožna garnitura prvo je što se vidi po ulasku u dom Ivane Selakov, ali i tobogan, mini šator, mede i brojne druge igračke sa kojima se njena mezimica igra. Malo po malo Kruna je okupirala dnevnu sobu, a u svoju, koja je takođe vrlo lepo stilizovana, navraća samo kada je vreme za spavanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Pročitajte još:Tamara Grujić se ne ODVAJA od ćerke: Uživa kao pravo SEOSKO DETE, a evo kako reaguje na ČESTA putovanja i nove ljude

Ponosni roditelji to joj ne zameraju, posebno zato što i oni nekretninu koriste za druge stvari osim onih porodičnih. Ivana i Peđa, naime, često u svom stanu rade, tačnije s bendom se pripremaju za nastupe.

VRATILA SE BIVŠEM MOMKU?! Pevačica uhvaćena zajedno sa ovim dečkom! (VIDEO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

09.04.2022 21:29

Zašto sve pevaljke i starlete svoje stanove oblažu ovom hladnom keramikom, ugrađuju ove pase električne kamine i stavljaju ovu led rasvetu gde god može da se uglavi sijalica. Sve deluje hladno i prenatrpano.