ISPLIVAO KATALOG DEVOJAKA KOJE JE PODVODILA DUŠICA GRABOVIĆ!? Sve su izoperisane, klijent poručio: Pa, ove su top!
Instagram/dusicagrabovic

Javnost ne prestaje da bruji o aferi sa elitnim prostitutkama koje je policija pre nekoliko dana uhapsila. Tako su u javnost dospela brojna imena starleti i pevačica, koje su se bavile najstarijim zanatom na svetu.

Na tom spisku našla se i pevačica Dušica Grabović koja je navodno umešana u slučaj organizovane prostitucije zajedno sa Duškom Banjcem.

A sada je u domaćim medijima procureo navodni katalog devojka, koji je navodno Dušica slala jednom od svojih klijenata.

Kako dalje piše portal katalog devojka koje rade za Grabovićevu, je nastao pre nekoliko meseci i u njemu se, kako tvrdi pomenuti portal, nalaze devojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane. Devojke koje su navodno privedene u operativnoj akciji platiće novčanu kaznu, koja će tek stići na njihovu adresu, u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara. Dušica je, prema tvrdnjama domaćih medija, od jednog klijenta koji je od nje tražio prostitutke, fotografije slala preko aplikacija Vajber i Vocap. Pre nego što je dostavila ponudu atraktivnih devojka koje pružaju ove usluge, Dušica je s klijentom obavila razgovor u trajanju od pet minuta, piše pomenuti portal.

- Poslala sam ti slike devojaka na Vocap, pa možeš da izabereš - piše u navodnoj prepisci Grabovićeva klijentu:

- Pa ove su top - odgovorio je muškarac kad je pregledao fotografije.

Otkako je kao bomba odjeknula vest da je Dušica madam koja još uvek ovim povodom nije saslušana u policiji, ona na sve načine pokušava da se opere i tvrdi da su mediji krivi i da joj se smešta afera.

- Poštovani novinari, na vaše pozive i poruke više neću odgovarati jer će od danas pa do daljeg moj advokat odgovarati u moje ime. Sve što budem imala da kažem reći ću uživo u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić u subotu. Hvala na pažnji - poručila je Dušica na Instagramu.

Pročitajte još: Ovo su SLAVNE ličnosti kojima se žene NAJVIŠE DIVE: Neke su POTPUNO iznenađenje, a oni su dobili TUCE GLASOVA

Ako je suditi po katalogu, koji je isplivao u medije, sve devojke su sa nadograđenom kosom, maksimalno izoperisane, isfotošopirane i u izazovnim pozama.

ĐOLE UPUTIO VESNI NIZ UVREDA! Isplivao snimak na kome Đogani govori supruzi da je ovan i još niz reči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading