JEL ZIMI HODAJU SA KAPAMA PREKO GLAVE? Rozga bez dlake na jeziku o koleginicama koje su posetile plastičara, nije ih štedela!
Alo!/Nenad Vujanović

Jelena Rozga je nedavno imala nastup u Beogradu, a pre nego što je uveselila obožavaoce osvrnula se na pomamu svojih koleginica za estetskim korekcijama.

Na konstataciju da se njene kolege sa estrade uveliko spremaju za leto tako što odlaze na različite tretmane, Rozga je kroz smeh upitala kako na ulicu izlaze zimi.

- Je l' zimi hodaju sa kapama preko glave? - upitala je pevačica.

JEL ZIMI HODAJU SA KAPAMA PREKO GLAVE? Rozga bez dlake na jeziku o koleginicama koje su posetile plastičara, nije ih štedela!

Printscreen/Amidži šou

 

Podsetimo, Rozga važi za jednu od najatraktivnijih žena na Balkanu. Ljudi mahom hvale njenu porcelansku kožu, negovanu kosu, a njene grudi dospele su u prvi plan nakon njenog raskida 2017. godine.

Pevačica poznata po raskošnom glasu nije potvrdila ove navode:

- Jako mi je važna prirodnost, a na meni je samo boja kose veštačka. Sve drugo je moje. Plavuše se jednostavno najbolje zabavljaju. Gde god da dođem, u centru sam pažnje, dobijam najbolje mesto u restoranima. Ne mogu ni da se zamislim kao brineta ili crvenokosa, mislim da bi to svima bio veliki šok - objasnila je Jelena svojevremeno za medije.

URAGANKA LILA SUZE U EMISIJI! Sanja Vučić nije mogla da dođe sebi, slomila se nakon ovih stihova, tešio je Saša Matić!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading