VODITELJKA BEŽI OD NOVINARA! Sanja Marinković se nakon skandala koji se dogodio u emisiji krila iza prijatelja!
Instagram

Nedavno je izbio skandal, koji je dogodio nakon emisije ''Magazin In'' koju vodi Sanja Marinković, između nje i pevačice Katarine Živković.

Voditeljku je pevačica napala da seče materijal emisije po svom nahođenju, te vređa svoje goste u čemu su je podržale mnoge estradne ličnosti. Marinkovićeva se oglasila samo jednom i više nije govorila na tu temu niti se pojavljivala.

VODITELJKA BEŽI OD NOVINARA! Sanja Marinković se nakon skandala koji se dogodio u emisiji krila iza prijatelja!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pročitajte još: Pred njom je bila BLISTAVA KARIJERA, a ona se ZAMONAŠILA: Danas popularna GLUMICA dane provodi u PUSTINJI, njena majka otkrila JEZIVE detalje!

Večeras je bila gost otvaranja jednog prestoničkog butika, ali sudeći po ponašanju nije bila raspoložena za davanje bilo kakvih izjava.

Naime, ona je samo prošla pored novinara, sklanjajući se iza jednog prijatelja, te su ovaj njen gest mnogi shvatili kao bežanje od medija i razgovora o skandalu koji je tresao javnost danima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Marina

08.04.2022 00:48

Neverovatno mi je da Sanja Marinković još uvek traje sa svojom ispraznom, jednoličnom i neinventivnom emisijom koju obilato koristi za prodaju svojih skupih dijetalnih proizvoda. Čak se stiče lažni utisak da je prestižno gostovati kod nje. Jeftino i dosadno.

Nana

08.04.2022 01:32

Izuzetno antipaticna, a jos i nevaspitana