NAPRAVILA SAM RAČUN OD 12.000! Zvezda Granda priznala da je glasala za sebe, pa objasnila i kako!
Foto: Youtube/Printscreen

Nišlijka Kristina Nina Jovanović koja je popularnost stekla u „Zvezdama Granda" i dan-danas pamti kako je, od straha da ne ispadne poslednja u jednom muzičkiom takmičenju, glasala za samu sebe.

Zbog računa za telefon roditelji su joj pobesneli, ali ona ništa nije želela da prepusti slučaju. Tada je, inače, još bila u osnovnoj školi, a takmičenje se organizovalo na jednoj televiziji u njenom rodnom gradu.

- Bio je neki karaoke šou. Mami i tati sam samo saopštila da sam se prijavila, a oni su se složili da idem. Pošto nisam znala kako to funkcioniše, dete kao dete, bojala sam se da ne budem poslednja i onda sam krišom od kuće zvala da glasam za sebe. I tad napravim račun za fiksni telefon nešto 12 hiljada. Moji poludeli, a meni je samo bilo bitno da prođem dobro - otkrila je kroz osmeh Nina.

Iako je sada poznata po tome što izvodi prave narodnjake, nekada je situacija bila drugačija. U moru folk hitova koji su se 2000. pojavili, ona je odabrala da peva numere Marije Šerifović.

Pročitajte još: Kome će pripasti sav ELIZABETIN NOVAC nakon njene smrti: Nasledstvo se meri u MILIJARDAMA, imanjima i palatama

- Na tom takmičenju sam pevala „Molitvu" i „U nedelju", ali nisam bila nešto najbolje plasirana. To su mi u tom dobu bile dve omiljene pesme - rekla je ona.

Sreću je okupala u još nekoliko takmičenja, ne samo u ovom i u „Zvezdama Granda".

- Gde god sam se prijavljivala i učestvovala, ja sam pevala zabavnu i stranu muziku i uvek sam osvajala prvo ili drugo mesto. Mnogi ne veruju, ali i dan-danas privatno obožavam da slušam pop muziku - zaključila je Kristina.

NAUČILA SAM TO DA PRIHVATIM! Anastasija Ražnatović otkrila koliko joj nedostaje pokojni otac Arkan!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading