KOD NAS JE UVEK TURBULENTNO! Nikolina Kovač otkrila jedan detalj iz braka sa Sašom koji sve zanima!
Promo

Mnogi se pitaju da li su pevačice vrsne kuvarice ili kako deluje na društvenim mrežama žive lagodnim životom, putuju i jedu po restoranima. Međutim Nikolina Kovač, možda je jedna od retkih koja se može pohvaliti umećem u kuhinji, te kako priznaje neretko uveseljava svoje najmilije.

– Kada nisam raspoložena da kuvam poručujemo hranu, bar to je danas lako. Nekada stvarno nemam inspiraciju, mada stvarno volim da kuvam i uživam u tome, volim da ih iznenadim jer mi nekako ima toplinu doma kada svi zajedno sednemo za sto da jedemo i kada se oni oduševe time što ja spremim - ispričala je pevačica.

– Kod nas vikend ume da bude turbulentniji nego radni dan jer mi nismo ljudi koji idu na posao i imaju fiksno radno vreme. Uvek je kod nas turbulentno, pogotovo sa decom (smeh) - otkrila je Nikolina, te dodala da je bez obzira na uspešnu karijeru porodica na prvom mestu.

KOD NAS JE UVEK TURBULENTNO! Nikolina Kovač otkrila jedan detalj iz braka sa Sašom koji sve zanima!

Foto: ATA Images

 

Preporučujemo: Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

– Ja sam pre svega majka i ne želim da budem posvećena samo poslu da moja deca osete moje odsustvo zbog posla. Ja sam od onih majki koje svoje decu vode u vrtić i u školu, čak i kada dođem kasno sa nastupa ne spavam dugo, već počinjem sa njima dnevne aktivnosti. Zato često ne mogu da ispunim sve rokove što se tiče posle - istakla je.

SAHRANA SNEŽANE NIKŠIĆ! Poslednja želja jedne od naših najlepših glumica biće ispunjena, a evo i ko je sve stigao

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading