SENIDA MI JE UKRALA TEKST! Pevačica na udaru, reper javno obelodanio sve dokaze i raskrinkao je? (VIDEO)
Promo

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, prozvana je na društvenoj mreži od strane srpskog repera. On je ukazao na neke sličnosti između njene pesme "Jadnaja" i njegove "Prvo smo se krili".

Naime, reč je o srpskom reperu umetničkog imena "Teddy bear OFCL", koji kroz svoju muziku promoviše luksuz, a koji je na svom Instagramu objavio stori u kom ukazuje na to da postoje sličnosti u pomenutim numerama.

- Eto slučajnost, ispade da je Senida ukrala moj tekst! Da sam malo zakasnio sa izbacivanjem spota, ispalo bi da sam je iskopirao - napisao je Teddy Bear OFCL na Instagramu.

Koliko možemo da primetimo, reper Teddy Bear OFCL nije želeo da diže prašinu oko ovog događaja, nego je samo objavio detalje koji su njemu zapali za oko, a mi vam u nastavku teksta ostavljamo video njegove numere da procenite sami da li ima mesta spekulisanju da je pitanju plagijat ili puka slučajnost.

Podsetimo, mnoge naše pevačice sa estrade optuživane su da su uzimale delove teksta ili matrica od drugih manje poznatih pevača i pevačica što je rezultiralo uvek velikim skandalom, a nameće se pitanje kako zaštititi prava umetnika.

REKLA MI JE DA POPRAVIM ZUBE I DA SAM VULGARNO OBUČENA! Rada otkrila koja koleginica je uticala na njenu odluku da promeni fizički izgled!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading