POLICIJA NE ZNA ŠTA ĆE SA NJIM! Snežana Dakić otkrila nove detalje o napadaču koji je gađao kamenom u glavu!
Dejan Briza

Voditeljka Snežana Dakić, koja je pre nekoliko dana napadnuta i udarena u glavu od strane, njoj tada nepoznate osobe, oglasila se i otkrila detalje o napadaču.

Voditeljka je rekla da joj se javila drugarica, modna kreatorka, kojoj je, sudeći po opisu, verovatno isti čovek razbio izlog i da je reč o skitnici.

- Par novih detalja za bizarni incident u kom sam, Bogu hvala, sačuvala živu glavu i ostala zdrava i prava. Javila mi se drugarica, modna kreatorka, koja drži butik u Svetogorskoj, da je njoj u decembru, isti čovek očigledno, sudeći po opisu razbio izlog ciglom zato što mu je, takođe, smrdeo razređivač - počela je priču voditeljka i dodala:

Preporučujemo: Dijagnoza Brusa Vilisa bila je ŠOK za njegovu MLADU suprugu: "Znali su da se njegovo zdravlje može pogoršati, a deca su im još uvek MALA "

POLICIJA NE ZNA ŠTA ĆE SA NJIM! Snežana Dakić otkrila nove detalje o napadaču koji je gađao kamenom u glavu!

Dejan Briza

 

- Ona ga je kasnije ponovo videla i prijavila policiji, policija ga je privela, odvela u "Lazu Lazarević", ali su ga tamo nakon date terapije pustili. Čovek je beskućnik, a ne postoji zakon za beskućnike.

- Još uvek nisam dobila nikakvu informaciju, zvaću inspektora, iako postoji snimak napada. Dakle, čovek je već poznat policiji, a stvar je u tome što ne znaju šta će sa njim, verovatno, nagađam - rekla je ona.

- Ne postoji zakon da se zna šta će se sa beksićnicima i skitnicama. Vodite računa, ne gledajte u telefon, osvrnite se oko sebe - zaključila je Snežana.

- Novi detalji, u decembru je već pisano o skitnici koja razbija izloge jer mu smrdi razređivač. Pokrenuću širu društvenu akciju da se iznađe rešenje za beskućnike, jer nekima, očigledno treba terapija lekovima, da ne bi bili agresivni i ugrozavali živote i imovinu - piše u opisu Snežaninog obraćanja.

- Pledajte dobro oko sebe. Ako vam neko deluje kao duševni bolesnik, budite na oprezu u njegovom prisustvu. To je sve što sada mogu da kažem… - napisala je voditeljka.

OTKRIVENA ĐANIJEVA LUKS VILA! Čuva je obezbeđenje na ovoj lokaciji, a pevač je iskeširao basnoslovnu svotu novca za nju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading