OTKRILA TAJNU NASTANKA PESME KOJU JE POSVETIO NJOJ! Ovo je prva žena pokojnog Luisa (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

U skladnom braku u kome su godinama živeli Ljubiša Stojanović Luis i njegova prva supruga Duda dobili su dvoje dece, Marka i Maju, koji su od oca nasledili neverovatan muzički talenat.

Kada su se zabavljali svega godinu dana, Luis je došao u Mihnhen sa neobičnim poklonom za Dubravku.

– Doneo mi je ploču u Minhen i bacio u krilo. Na njoj je pisalo “Dudi s ljubavlju”. Bila sam užasno uzbuđena, a kada je izvadio ploču i stavio na gramofon… Čula sam pesmu i bila pet dana bolesna. Nisam mogla da ustanem iz kreveta – rekla je prva supruga Ljubiše Stojanovića Luisa. 

Ispričala je ona o nastanku čuvenog hita čiji stihovi glase “Dudo, tebe volim. Dudo, tebe želim…”

Preporučujemo: Odvratni NADIMCI: Otkriveno kako su se princeza DAJANA i KAMILA međusobno VREĐALE!

Duda je svojevremeno za medije otkrila da bivšeg muža nikada nije zaboravila i da joj danas, više od decenije od njegove smrti, neizmerno nedostaje:

– Luis nam svima mnogo nedostaje. On je bio i ostao moja najveća ljubav. Deca i ja ga, bez preterivanja, spominjemo svakodnevno. Moj muž je bio izuzetno duhovit čovek. Zapravo, ja sam se za njega udala jer me je strašno zasmejavao.

Iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima zbog dece, a Ljubiša je sreću pronašao pored Silvane Stojanović, sa kojom je dobio još troje dece sinove Andreja i Sergeja i ćerku Elu.

JA SAM JOJ GA POKLONILA! Pevačica otkrila kako je saznala za prevaru zbog koje se sad razvodi: Čula sam se sa njegovom ljubavnicom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading