DUŠICA GRABOVIĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM! Nakon što je procureo video ugovaranja intimnog odnosa, evo šta je ona poručila! (FOTO)
Promo

Pevačica Dušica Grabović našla se u centru skandala zbog navoda da se bavi prostitucijom.

Grabovićeva je ove tvrdnje negirala, a danas se oglasila sa novom porukom.

Naime, Dušica je na svom Instagram profilu objavila dva video-snimka, na kojima razmenjuje nežnosti sa javnosti nepoznatim partnerom, sa kojim navodno čeka blizance.

DUŠICA GRABOVIĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM! Nakon što je procureo video ugovaranja intimnog odnosa, evo šta je ona poručila! (FOTO)

Instagram/dusicagrabovic

 

Pevačica je u opisu videa kratko poručila: "Kada imaš svoj život, nemaš vremena da se baviš tuđim".

Dušica je nedavno pričala o trudnoći, kao i o svom partneru.

- Oboje bismo voleli da dobijemo blizance, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. Želim samo da prođe neki vremenski period kako bih bila sigurna da je sve u redu, a po nekim starinskim običajima, ne bih ništa otkrivala - bila je iskrena Grabovićeva, pa je poverila ko je budući otac.

- Moj partner i ja već duži vremenski period živimo u Čikagu. On ima 37 godina i ima svoj privatni biznis, u pitanju je fudbalska akademija i, ono što je meni najbitnije, razume moj posao i maksimalno me podržava u tome - rekla je Dušica.

DUŠICA GRABOVIĆ OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM! Nakon što je procureo video ugovaranja intimnog odnosa, evo šta je ona poručila! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Dušica, za koju se spekuliše da je učestovovala u organizovanju elitne prostitucije, oglasila se na drušvenim mrežama i najavila tužbe za povredu ugleda i časti.

Pročitajte još: Odvratni NADIMCI: Otkriveno kako su se princeza DAJANA i KAMILA međusobno VREĐALE!

Naime, Dušica je negirala da ima veze sa prostitucijom i podvođenjem devojaka i napisala je da će pokrenuti tužbe zbog klevete i da zbog cele ove situacije oko prostitucije trpi najviše njena porodica.

- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni. Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu - napisala je pevačica.

- Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je. Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata, pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti - napisala je Dušica na svom Instagram profilu.

Nakon ovog njenog saopštenja u medijima je procureo snimak, na kojem ona navodno ugovara intiman odnos sa klijentom koji se predstavio kao Nikola iz Ciriha.

Snimak je nastao pre nekoliko meseci.

- Halo - javila se Dušica.

- Halo, dobro veče - uzvratio je on.

- Dobro veče - potvrdila je i ona.

- Dušice, je l' si ti? - upitao je.

- Ja sam - potvrdila je.

Zatim se Dušičin sagovornik predstavio:

- E, ćao, Nikola ovde iz Švice, drugari iz Crne Gore su mi dali tvoj broj.

Grabovićevu je interesovalo odakle mu njen broj telefona.

- Koji drugari - upitala je ona.

- Tamo iz B., da ne pričamo sad - objasnio je. Njoj je to bilo dovoljno.

- Aha, dobro - uzvratila je.

Zatim je konkretno pitao za radnice.

- Kaži mi, treba mi jedna žurkica 25. u Beogradu, ti si u priči, to znam, a je l' imaš još neke drugarice - interesovao se.

- Imam, naravno, da - uzvratila je.

- E, a reci mi, cela noć i to, koja bi cena bila.

Međutim, Grabovićeva o detaljima nije htela da priča putem običnog poziva.

- Ajde da ne pričamo ovako, ako imaš Telegram ili Signal, pozovi me.

- Imam, mislim, taj Signal - rekao je on.

- E, ajde, pozovi me, ćao - završila je Dušica.

Kako dalje saznaje "Kurir", klijent se nakon ovog razgovora čuo sa Dušicom i na platformi Signal.

Tamo je pao dogovor da ona na žurku dođe sa još tri drugarice i da cena bude 1.000 po devojci. Ostaje nepoznato da li se taj događaj i realizovao.

Pošto je snimak isplivao, Dušica se branila da se ne seća konkretnog razgovora, te da je možda ugovarala nastup.

BORILA SAM SE PROTIV MNOGO VETROVA I RUŽNIH STVARI... Biljana Sečivanović ogolila dušu o suđenju sa suprugovom bivšom ženom, pa otkrila detalje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading