VODITELJKIN MUŽ SAZNAO DA JE PROSTITUTKA! Afera koja potresa celu Srbiju dobija sve šokantnije nastavke!
Shutterstock

 

Cela Srbija, ali i region bruje o aferi „elitna prostitucija“ i velikoj akciji u kojoj je uhapšeno 29 osoba, a među njima i nekoliko javnih ličnosti.

Oni koji još uvek nisu iza rešetaka u velikoj su panici, a posebno makroi koji su zaduženi za komunikaciju između bogate klijentele i devojaka koje rade za njih.

VODITELJKIN MUŽ SAZNAO DA JE PROSTITUTKA! Afera koja potresa celu Srbiju dobija sve šokantnije nastavke!

Foto: Alo/ilustracija

 

Na ceni su posebno poznate dame s estrade s kojima noć košta između 2.000 i 5.000 evra, u zavisnosti od toga koliko su zastupljene u medijima. Klijenti uživaju da provedu noć s njima da bi kasnije mogli da pričaju svojim prijateljima da su delili krevet s poznatim cicama.

Kako Alo! saznaje, jedna popularna voditeljka mlađe generacije koja je u braku već nekoliko godina radi kao elitna prostitutka i obilazi sve poznate beogradske hotele da bi na taj način zaradila.

Pročitajte još: Krije PORODICU ko zmija noge: Pogledajte kako izgledaju supruga i ćerka omiljenog Faruka Fazlinovića, osvanule su do sada neviđene fotografije!

- Za razliku od većine, ona nema makroa, već se u ovaj biznis upustila sama. Nije želela da deli profit sa posrednicima, pa je tako istraživala gde se okupljaju prostitutke i uvek je doterana odlazila na ta mesta i zavodila imućne muškarce. Uglavnom su to luksuzni beogradski hoteli gde dolaze stranci, pa je tako bila sigurna da niko od njih neće progovoriti s kim je proveo noć - kaže izvor, i dodaje:

VODITELJKIN MUŽ SAZNAO DA JE PROSTITUTKA! Afera koja potresa celu Srbiju dobija sve šokantnije nastavke!

Shutterstock

 

- Nekoliko godina je uspevala da sakrije tajnu, sve dok jednog momenta njen suprug nije počeo da je prati. Njemu je bilo sumnjiva činjenica da su imali znatno više novca u kućnom budžetu, pa je tako rešio da proveri o čemu se radi. Više puta bi je pratio kada je odlazila u hotele i tada mu je sve postalo jasno. S obzirom na to da on nije mnogo zarađivao, odlučio je da ćuti i ovu tajnu ne deli ni sa kim. Ženi je rekao posle nekoliko meseci da je sve saznao, ali da neće praviti skandal zbog toga jer bi je načisto uništio, ali je tražio da dobija svoj deo kolača. Njih dvoje su i dalje u braku. Ona pored svog regularnog posla i dalje posećuje hotele, a suprug ubira plodove „rada“ - otkrio je izvor Alo!. 

SANDRA AFRIKA PRE 18 GODINA! Pevačica je zapalila internet kada je objavila s*ksi fotku u crvenom vešu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading