PORODIČNE ŽENE, A BAVE SE NAJSTARIJIM ZANATOM! Poznate voditeljke i pevačice strahuju od uhapšenog makroa, otkrivamo sve detalje!
Foto: Alo/ilustracija

Otkako je Dule Banjac uhapšen zbog sumnje da je podvodio devojke za novac, klupko je počelo da se odmotava, lanac prostitucije da se razotkriva, a panika među javnim ličnostima da se širi.

Naime, kako Alo! saznaje, poznate voditeljke i pevačice strahuju da će upravo one sledeće biti privedene na informativni razgovor u policiju, te da će javnost i njihove porodice saznati da se bave najstarijim zanatom. U pitanju su izuzetno poznate dame domaće estrade čija imena do sada nisu povezivana sa prostitucijom.

PORODIČNE ŽENE, A BAVE SE NAJSTARIJIM ZANATOM! Poznate voditeljke i pevačice strahuju od uhapšenog makroa, otkrivamo sve detalje!

Printscreen

 

- Estrada je puna prostitutki, to je javna tajna. Decenijama postoji mreža prostitucije i nekoliko vodećih makroa koji podvode javne ličnost predstavljajući se kao njihovi menadžeri i bliski prijatelji. Pored aktuelnih starleta, prostitucijom se bave i brojne pevačice i voditeljke, a neke od njih čak imaju i brakove i decu - rekao nam je na samom početku razgovora izvor, i otkrio zbog čega se javne ličnosti bave najstarijim zanatom.

- Najčešće su one u prostituciji od samih početaka svoje karijere. Mnoge su uspeh napravile upravo preko svojih makroa i klijenata koji su ih povezali sa uticajnim ljudima preko kojih su im našli posao na televiziji. Takođe, oni su glavni finansijeri albuma pojedinih pevačica koje se, i pored toga što su na samom muzičkom vrhu, uporedo bave elitnom prostitucijom. Te žene godinama vode dvostruki život, iako su dobile popularnost i novac, ne žele da se odreknu luksuza koje im prostitucija omogućava. Posle nekog vremena, njima prosto takav stil života uđe u krv - objasnio je sagovornik, pa otkrio šta poznate navodi na dvostruki život.

PORODIČNE ŽENE, A BAVE SE NAJSTARIJIM ZANATOM! Poznate voditeljke i pevačice strahuju od uhapšenog makroa, otkrivamo sve detalje!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

- Svesne su da sa svojim platama sebi ne mogu da priušte stanove, putovanja, brendiranu garderobu i sve što im stalni klijenti obezbeđuju. Sa mušterijama su se uglavnom sastajale u prestižnim beogradskim hotelima jer su to smatrale najsigurnijim mestom zbog privatnosti koju politika hotela garantuje. Takođe, galantni i zadovoljni klijenti često su ih vodili na egzotična putovanja i kupovali im nakit i garderobu - rekao nam je sagovornik, i otkrio zbog čega je estrada u panici.

- Većina tih devojaka nije dovoljno vodila računa, bile su uverene da njihovi makroi nikada neće biti uhapšeni pa su se opustile. Sada strahuju da će policija u telefonima privedenih muškaraca naći njihove poruke i fotografije kojima će ih povezati sa najstarijim zanatom, a to bi uništilo njihove živote. Ne samo da bi izgubile karijeru, mnoge od njih bi izgubile i brakove, starateljstvo nad decom, ugled, kao i porodicu koja bi ih odbacila, to bi bio njihov kraj - zaključio je izvor.

Pročitajte još: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju STROGO da poštuju

Uhapšen unuk Ere Ojdanića

Nakon Duška Banjca, u akciji razotkrivanja elitnih prostitutki uhapšen je i Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, zbog sumnje da je bio saučesnik u podvođenju devojaka.  Era je za Alo! pre nekoliko dana rekao da je šokiran informacijom da mu je unuk navodno makro i dodao da ga je cela ova afera pogodila.

PORODIČNE ŽENE, A BAVE SE NAJSTARIJIM ZANATOM! Poznate voditeljke i pevačice strahuju od uhapšenog makroa, otkrivamo sve detalje!

Printscreen

 

 

- Nemam pojma šta se dalje desilo. Moj unuk nije gej, narkoman, lopov i kriminalac. Nikola je u pritvoru sada, a ja verujem u naše tužilaštvo, delo će da izađe na videlo. Ovo mu je neko tako smestio da nemam reči - rekao je on.

Kajin kum već hapšen zbog prostitucije!

Duško Banjac, poznat i kao kum pevačice Katarine Kaje Ostojić, u javnosti je povezivan i sa drugim ličnostima iz javnog života. Banjca su do pre nekoliko dana upravo na Instagramu pratili fudbaleri, pojedini glumci, ali su ga nakon hapšenja otpratili sa ove mreže verovatno da ne bi ni u kakvom kontekstu bili dovedeni u vezu s njim. Interesantno je i to da se među Banjčevim prijateljima nalazi i bivši dečko Anastasije Ražnatović Đorđe Kuljić, koji ga je, kako saznajemo, zapratio nakon raskida sa pevačicom. Đorđe je, za razliku od ostalih, ostao dosledan, pa i dalje prati Banjca. Duško Banjac osuđen je 2016. godine na sedam meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posredovanja u prostituciji, a sada je ponovo uhapšen zbog istog dela.

AFERA ELITNE PROSTITUCIJE I DALJE NE JENJAVA! Otkriveno ko su imućni klijenti uhapšenog makroa, sve isplivalo u javnost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
savo savic

06.04.2022 10:02

ne znam sta je lose u prostituciji.....lepo da se plati porez pa ko je nesposoban da ostvari normalni seksualni zivor neka taj segment zivota realizuje na trzistu......