IZBEGAVAJU JE I NE JAVLJAJU JOJ SE! Aleksandra Bursać ovim svojim potezom probudila bes i mržnju kod kolega!
Printscreen

Aleksandra Bursać od slatke koleginice postala je jedna od najomraženijih pevačica.

Naime, mnoge estradne umetnice su drugačije počele da gledaju ovu Zvezdu Granda zato što je pristala da snimi rimejk pesme "Cipele", koju u originalu izvodi Andreana Čekić, zajedno sa Emirom Đulovićem. 

Jedna od onih koja je javno govorila kako Aleksandrin potez nije u redu, je Katarina Grujić.

- Ta pesma će uvek biti i ostati hit Andreane Čekić. Da nije bilo nje ta pesma sigurno ne bi bila hit. Ko god da je sad presnimio, prepevao, neće biti upamćena ta verzija, ne vredi. To nije kolegijalno, to ne treba tako da se radi. Baš sam danas na radiju čula tu pesmu, Andreaninu verziju, originalnu, naravno - rekla je nedavno Katarina.

IZBEGAVAJU JE I NE JAVLJAJU JOJ SE! Aleksandra Bursać ovim svojim potezom probudila bes i mržnju kod kolega!

Foto: Printscreen/instagram

 

Svi tvrde da je Aleksandra, u želji da postane popularnija, prodala Andreanu. Među mnogim pevačicama važi prećutni dogovor da je svi izbegavaju i da joj se čak i ne javljaju.

Aleksandra je jednom prilikom govorila da će da presnimi pomenutu pesmu, te je tada mnoge šokirala.

- Na poziv da ja ponovo otpevam čuveni hit "Cipele" rado sam se odazvala. Producent Saša Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne, jer ja nemam nikakvu lošu nameru - rekla je nedavno Bursaćeva. 

ČIM SAM OSETILA OVE SIMPTOME, POTRAŽILA SAM POMOĆ! Glumica Ana Sofrenović progovorila o stanju u kom se našla, pa otkrila sve detalje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading