AKO JE KRIV, NEKA ODGOVARA! Ojdanić očajan nakon hapšenja unuka zbog elitne prostitucije, a otkrio i šta ga najviše brine!
Printscreen/Premijera

U akciji policije suzbijanja elitne prostitucije uhapšeno je nekoliko lica, među njima je između ostalih unuk Ere Ojdanića, fitnes trener Nikola Anđelić i estradni menadžer Dušan Banjac.

Tim povodom u emisiji "Premijera- Vikend specijal" govorio je Era Ojdanić.

Printscreen/Premijera

 

- Evo da kažem šta je prava istina. To je mom unuku, Nikoli Anđeliću neko smestio. On je fitnes trener. Ne pije, ne puši, ne drogira se. Ja verujem u naše tužilaštvo i nadam se će to rešiti - počeo je Era.

Folker tvrdi kako mu je unuk skoro baš pomenuo koleginicu Kaju Ostojić i njenog prijatelja Dušana Bajnca.

- Rekao mi je skoro unuk da me je pozdravila Kaja i da ona i njen menadžer treniraju kod njega u teretani, da ih on trenira. Rekao je "S vremena na vreme me pozovu na kafu, mnogo su fini". Juče me je zvala tvoja koleginica Ljilja i ja sam je pitao da li zna nešto više o tome - rekao je Ojdanić.

Printscreen/Premijera

 

Međutim, osim Nikolinog hapšenja, folkera više brine ćerka, Nikolina mama koja se ne oseća dobro zbog svega, a nedavno je imala i operaciju od koje se oporavlja.

- Za Nikolu se ne brinem, veći je problem moja ćerka Milena, njegova mama. Ona je nedavno operisala žuč, ona umire - rekao je Era.

Era Ojdanić je otkrio i kakvi su sledeći koraci, kao i koliko će u pritvoru ostati njegov unuk.

- Nikolin mlađi brat Uroš je našao advokata i bili smo juče u tužilaštvu i rekli su da mu se određuje pritvor od 30 dana dok se ne prikupi sva dokumentacija - rekao je pevač.

Foto: Printscreen/instagram

 

- A šta bi bilo da je stvarno kriv - pitao ga je Nemanja Vujičić.

- Iskreno? Neka odgovara. On je intelektualac, ništa crno nije uradio za 32 godine, ako je uradio, neka odgovara - odgovorio je Ojdanić.

BIO JE UZ MENE I U DOBRU I U ZLU! Kaja progovorila o kumu i Erinom unuku koji su uhapšeni zbog prostitucije: Ja sam njemu zahvalna!

Komentari (0)

Loading