BOLI ME ŠTO ZVEZDANU NISAM RODILA DETE! Tina Ivanović ogolila dušu o najtežoj temi u njenom životu, pevačica nikada o ovome javno nije pričala! (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

Poslednjih godina pevačica Tina Ivanović kao da se povukla u ilegalu. Nije snimala pesme i  nije se pojavljivala na javnim skupovima, pa smo njeno gostovanje u emisiji Alo! naslovna, iskoristili da je pitamo sve ono što nas zanima. Neposredna i iskrena, odgovarala je i na najškakljivija pitanja.

Kakvi su te naslovi u novinama najviše pogađali tokom karijere?

- I dan-danas me najviše povređuju i poremete naslovi vezani za moje dete. Moj sin ne želi da se eksponira jer nije javna ličnost. Čula sam da su deca nekih mojih koleginica zaštićena, pa bih volela da se i moje dete više ne pojavljuje u medijima. 

Piše se da prodaješ kuću od 700.000 evra. Zbog čega?

- Pa računali ste samo jednu kuću, ali i ova druga vredi još toliko. Istina je da smo Zvezdan i ja odlučili da prodamo oba objekta. Jedan je stambeni prostor sa dva lokala, a drugi je predviđen za motel. Zvezdan je hteo da otvori diskoteku, ali ja sam se protivila tom predlogu jer ne želim buku oko kuće. 

Gde ćete živeti posle? 

- Imamo dosta planova, o tom potom, volela bih za početak da se preselimo u neki izolovaniji deo, mirniji, okružen prirodom...

Foto: Vladimir Marković

 

Jednom prilikom si izjavila da kažnjavaš Zvezdana kada nije dobar?

- Naravno! Zaključavam Zvezdana kada nije dobar i progutam ključ (smeh). Ja zaista ne znam da li postoji brak koji nema krize. Smatram da u svakom odnosu ima trzavica, ali ako postoji tolerancija i razumevanje, sve se može rešiti.

Kakva si kada proradi ljubomora ili kada nešto otkriješ?

- Ja nikada ne pravim buku odmah, mudro sakupljam sve dokaze pa onda reagujem. 

Znači, bilo je kritičnih situacija?

- Bilo je zabavnih situacija, na primer kada se Zvezdan dopisivao preko Fejsbuka, pa sam ja ušla i sve to istražila (smeh). Šalju mu devojke sve i svašta. Šalju i meni muškarci, ali ja to odmah blokiram. 

Kako rešavate problem u takvim situacijama?

- Zvezdan i ja smo preko dvadeset godina zajedno, od početka moje karijere, i zaista imamo poverenja jedno u drugo. Zato nam i ne treba mnogo da rešimo bilo kakav problem. 

Foto: Vladimir Marković

 

Da li imaš neku neostvarenu želju?

- Jedina stvar koju nisam ostvarila u životu je da rodim dete Zvezdanu. Pokušavali smo godinama, ali nije nam se dalo. To je moja bolna tema i ne bih previše o tome, ali i pored toga, nas dvoje smo zajedno, volimo se i poštujemo jedno drugo, a sreća je što oboje imamo decu iz prethodnih brakova. 

Svih ovih godina nosiš epitet pevačice koja peva samo sponzorske pesme…

- Ja sam pre pevala lepe, ljubavne pesme, bila sam zakopčana do grla, ali me niko nije primetio. Kada sam se pojavila sa „Bundom od nerca“ sve je eksplodiralo. Tada sam imala zakazane nastupe i po godinu dana unapred. 

Da li ti smeta što te ne doživljavaju ozbiljno?

- Pa nisam ja jedina koja se pojavila golišava i sa takvim pesmama. I pre mene su bile pevačice u tom fazonu, na kraju krajeva, i Brenina pesma „Da mi kupiš, Mile, suknjicu od svile“ u to vreme je bila sponzorska pesma, „Dovešću te Šeki do prosjačkog štapa“ takođe. Kola su se slomila na meni, pa su mene okarakterisali kao pevačicu sponzorskih pesama. Svima u inat, i sledeća će biti takva!

Foto: Vladimir Marković

 

Bila si poznata po oblinama, a onda si odlučila da izvadiš silikone. Zbog čega?

- Izvadila sam ih 2016. godine zbog zdravstvenih problema. Da mogu da vratim vreme, nikada ih ne bih ni stavljala, mladost - ludost. Sada se bez silikona osećam mnogo lepše.

 Hašimoto me usporava

Već duže vreme se boriš sa zdravstvenim problemima?

Imam usporen rad štitne žlezde, takozvani Hašimoto. Mislim da se svaka druga osoba na planeti suočava s tim problemom. Nažalost, stres, tempo života, sve što nosi moj posao su me doveli do toga da moram da usporim. Svakog jutra uzimam terapiju, promenila sam ishranu i držim bolest pod kontrolom. 

Da li si promenila i okruženje?

- Tačno je da sam promenila i okruženje, bilo je dosta loših ljudi oko mene, od kolega, saradnika, pa čak i bliskih prijatelja, pa do onih koje sam bukvalno nazivala kumovima. Zato je moj savet svima - izbacite đubre iz kuće, torbe, iz života. 

LUKASU UGROŽENO ZDRAVLJE! Aca progovorio o problemima pred koncert: Trpi moj organizam!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Нена

04.04.2022 12:27

Поздрав за моје драге пријатеље које сам упознала на летовању у Бодруму ! Драги , непосредни , пријатни ...