NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE, PALA JE U DEPRESIJU Harala je devedestih, pa se povukla sa scene, a evo kako danas izgleda (FOTO)
Printscreen

Renata Končić Minea, pevačica, danas ima 43 godine, a nekada je harala scenom. Mnogi je se sećaju iz devedesetih kada je bila u jeku popularnosti.

Minea se u jednom trenutku povukla sa muzičke scene, i to nakon saobraćajne nezgode koju je doživela pre 13 godina.

- Doživela sam saobraćajnu nesreću kada sam se vraćala s tezge u Mariboru i oko pet ujutro pokušala izbeći auto u kojem je vozač zaspao za volanom. Udarila sam u stubiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Samo čudom smo ja i moje plesačice preživele i to čak bez ozbiljnih povreda, samo s modricama i ogrebotinama - ispričala je Minea za hrvatske medije i dodala da su joj psihičke posledice bile daleko teže.

Pevačici je trebalo dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja. Nije je bilo na sceni, a kako je rekla, u tom periodu najveća podrška bili su joj roditelji i prijatelji.

Pomogli su joj i lekovi i psihoterapija, međutim zbog lekova se ugojila 15 kilograma. Minea danas otvoreno priznaje da žali što se nije ostvarila kao majka.

OVO RETKO KO ZNA! Danas je gotovo svi znaju kao Aleksandru Prijović, a na početku karijere imala je drugo ime!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading