MUŽ JOJ JE PREMINUO KADA JOJ JE ĆERKA IMALA GODINU DANA Naša poznata voditeljka otkrila zašto se više nije udavala
Foto: Printscreen/instagram

Novinarka i spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović doživela je veliku tragediju u svom životu kada joj je preminuo muž Ljubomir i to u 37. godini.

Ova strašna stvar zadesila je Mirjanu kada je njihova ćerka Mila imala samo godinu dana. Ona je nastavila sama da odgaja ćerku, o privatnom životu nikada nije volela da govori, ali je priznala zašto se više nikada nije udala.

- Ja svoj privatni život krijem. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali, očigledno, ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu - izjavila je ona.

MUŽ JOJ JE PREMINUO KADA JOJ JE ĆERKA IMALA GODINU DANA Naša poznata voditeljka otkrila zašto se više nije udavala

Printscreen

 

- Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno. Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo - dodala je Mirjana.

Na pitanje voditeljke "da li joj je zbog toga ćerka zahvalna zbog toga", Mirjana je odgovorila otvoreno.

- Nikad nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna - izričita je bila Mira.

FIGURE GOLE ŽENE, BAMBUSOV PARKET Dajana koja je uhapšena zbog prostitucije uživala je u luksuznom stanu, a evo kako je uređen!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Marina

03.04.2022 13:56

Stvarnost je savim drugačija. Gospođa Bobić Mojsilović može samo da teoretiše.