CECO MI TE VOLIMO! Svetlana Ražnatović održala je koncert za pamćenje u Inzbruku, oborila rekord u prepunoj dvorani! (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo.rs

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je veličanstven koncert u Inzbruku, petom po veličini gradu u Austriji.

Koncert je započela pesmom "Đurđevdan", a publika ju je dočekala gromoglasnim aplauzom. Potom su krenuli uzvici duž cele dvora "Ceco mi te volimo", što je folk zvezdi izmamilo osmeh na lice, te je publici slala poljupce.

Ceca je u dugačkoj haljini mamila poglede muškaraca, ali i pripadnica nežnijeg pola koje su sve vreme uživali u njenim hitovima, a nakon više od dva sata nastup je završila pesmom "Beograd".

Dvorana je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a prema rečima organizatora nastupom Balkanske zvezde oboren je rekord posećenosti ovog kluba.

Ali tu nije kraj, Ceca se nakon savršenog koncerta u Austriji zaputila u Sloveniju gde će večeras održati nastup u Velenju, a taj nastup raspordat je pre nedelju dana.

NIJE BILA PLAĆENO LICE I JEDNOSTAVNO JE OTIŠLA Nakon skandala u emisiji Čeda Čvorak progovorio o sukobu sa bivšom pevačicom grupe Luna

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading