PALE NATAŠA ŠAVIJA I SANJA STANKOVIĆ! Osumnjičene su za elitnu prostituciju, otkriven i cenovnik!
Foto: Alo/ilustracija

Starlete Nataša Šavija i Sanja Stanković su se po beogradskim hotelima navodno sastajale sa klijentima, gde su bile organizovane orgije, a sve su ugovarali Duško Banjac i Nikola Anđelić, koji žive u ljubavnoj zajednici

Starlete su s klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija.

PALE NATAŠA ŠAVIJA I SANJA STANKOVIĆ! Osumnjičene su za elitnu prostituciju, otkriven i cenovnik!

Printscreen

 

Devojke su navodno podvodili Duško Banjac i fitnes instruktor Nikola Anđelić, a pored Stankovićke i Šavije, na spisku su i Plejbojeva zečica Martina Rajić i druge devojke. Protiv svih devojaka koje su na spisku, kao i protiv organizatora, podnete su prijave, za nekima se još traga, neke su uhapšene, a neke u bekstvu, piše pomenut medij.

Sanja

Printscreen

 

- U velikoj akciji policije oduzeti su im laptopovi, USB uređaji, gde se čuvaju svi podaci, kao i cene usluga koje pružaju devojke koje rade za Duška i Nikolu. U kompjuteru su pronađene beleške s terminima kada se devojke sastaju s klijentima, žurke na kojima su ugovarale posao, katalozi i hoteli u kojima se odsedalo. Oni preko Jelene Jojić Madam organizuju devojke, prave grupnjake i orgije za političare, biznismene i sportiste, ali ponekad i za ljude koji nisu deo javnog sveta, a spremni su da plate. Takođe se navodi da su se cene kretale od 1.000 do 5.000 evra za veče. Šavija i Sanja uhvaćene su u prostituciji s biznismenom s kojim su se nalazile na nekoliko tajnih lokacija u centru Beograda, a Martina Rajić je zatečena na delu. Pored Banjca, Anđelića i Jelene Jojić Madam, lisice su stavljene Martini, koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina će biti saslušana kao svedok - navodi izvor.

Inače, Sanji Stanković gubi se svaki trag otkako je pre nekoliko dana došla na snimanje emisije "Magazin in", koja se emituje na Pinku, a telefon je od tada isključen.

DECA ME PITAJU GDE JE DEDA! Nikola Rokvić o svom ocu i šta je nasledio od njega: Moramo da naučimo da živimo sa tim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rajna

02.04.2022 02:48

Priča se kako Sanja dobiva svoju emisiju na TV pinku "sve za ljubav" ma zaslužuje.

Marko

02.04.2022 07:28

Zašto se ovakvim ženama daje bilo kakva medijska pažnja,?! Da li neko razmišlja o tome da se ovakvom šljamu zabrani bilo kakvo javno eksponiranje? Pa ovo sve što je po tv gledaju deca! Da li iko normalan želi svome detetu ovakav uzor?! Terajte ovaj šljam k….ski u zatvor gde im je i mesto!