NE ZNAM DO KADA ĆE POJEDINI IZMIŠLJATI DA IMAJU MOJE GOLE SLIKE! Anja Bla pobesnela, pa objasnila o čemu se radi!
Foto: Printscreen/instagram

Bivša devojka Bogdana IlićaAnja Blagojević izuzetno je poznata na društvenim mrežama, naročito kada je u pitanju Instagram i TikTok.

Nakon raskida sa Bogdanom, Anja se nije mnogo oglašavala po tom pitanju, a sada je pojavila informacija da su isplivale njene potpuno gole fotografije.

Anja se oglasila na Instagram profilu, pa iznela svoju stranu priče, ogorčena što se njene fotografije zloupotrebljavaju.

NE ZNAM DO KADA ĆE POJEDINI IZMIŠLJATI DA IMAJU MOJE GOLE SLIKE! Anja Bla pobesnela, pa objasnila o čemu se radi!

Printscreen

 

- Ja stvarno ne znam do kad će pojedini paćenici izmišljati da imaju moje gole slike, snimke i slično... Sad koliko vidim počeli su da u aplikaciji stavljaju moju facu i ko zna šta još rade da bi to kao ličilo na mene. Nemojte da se nadate uopšte ni vi muškarci, a ni žene koje jedva čekaju nekome da napakoste, jer tako nešto od mene nikada nećete videti, jer bukvalno ne postoji šansa. Pronađite smisao života, a ne da vam glavna zanimacija bude fejkovanje nečijih golih slika, možete samo sebi problem da napravite sa time što radite, nije toliko teško saznati od koga to potiče. Pozdrav - napisala je Anja na Instagram storiju.

GLUMCI PODRŽALI VUČIĆA Zvučna imena srpskog glumišta 3. aprila daju svoj glas za uspešnu, kulturnu Srbiju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading