DA LI PREPOZNAJETE OVU DEVOJČICU SA FOTOGRAFIJE? Imala je problema sa vršnjacima, a danas je ultra popularna i ima skandalozne izjave!
Printscreen

Ona je trenutno najpopularnija voditeljka u Srbiji i jutarnji program koji ona vodi na televiziji "Pink" jedan je od najgledanijih. Ipak, njen put do uspeha bio je trnovit, a još od osnovne škole suočavala se sa ozbiljnim problemima i traumama.

Voditeljka je o tome više puta govorila, a kako i sama kaže to je i ostavilo neke posledice na nju.

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svojim izjavama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada je isplivala njena fotografija iz najmlađih dana. Ovakvu je nismo videli!

Naime, Jovana je pre izvesnog vremena objavila fotografiju iz perioda kada je bila mala, a grlio ju je pevač Džej Ramadanovski.

DA LI PREPOZNAJETE OVU DEVOJČICU SA FOTOGRAFIJE? Imala je problema sa vršnjacima, a danas je ultra popularna i ima skandalozne izjave!

Printscreen

 

– Neke harizme su se pronašle mnogo davno. Brat po duši – napisala je Jovana i stavila crno srce.

Podsetimo, Jovana se nedavno prisetila neverovatne dogodovšitine iz detinjstva.

Naime, Jovana je u ispričala da je kao dete u selu imala kozu koja je morala da bude najlepša, pa je često šminkala:

- Imala sam kozu Radu koju sam šminkala. Šminkala sam je maminom šminkom, tad su bile one krem senke. Morala je da bude najlepša u selu. Bila je najlepša i najpametnija koza, uvek kad je šminkam ona zažmuri. Ona je bila moja drugarica - rekla je Jovana i time nasmejala prisutne u studiju, rekla je Jovana u u emisji "Premijera".

PEVAČICU DEČKO UHVATIO NA DELU! Tamara Milutinović nikad prisnija sa ovim kolegom!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran Ristić

30.03.2022 09:17

Sa svojim ponašanjem vidi se da si sa sela. Nepoštovanjem sagovornika i izgovaranjem izraza koji imaju sasvim drgačije značenje u kontekstu rečenice koju iztgovaraš vidi se ko je odakle i na koji način je stekao obrazovanje (diplomu).