MAJKA NAŠE POZNATE PEVAČICE JE NUMEROLOG! Njeni drugi članovi porodice jesu muzički nadareni, ali sa njom se najčešće konsultuje oko pesama!
Printscreeen You Tube

Snežana Mijatović je numerolog, dok su ostali članovi porodice naše pevačice muzičari.

Pevačica Vanja Mijatović, otkrila je da je njena majka Snežana numerolog, te da se sa njom neretko savetuje, posebno kada je u pitanju posao.

Iako pevačica pazi da majku ne opterećuje preterano sa zahtevima, u jednom slučaju uvek traži njenu pomoć - kada odlučuje kada će objaviti pesmu.

Mama nikada ne gleda nama, tj. ne sabira nama, članovima porodice, zato što nas poznaje i bila bi pristrasna, ali se savetujem sa njom kada da izbacim pesmu. Savetujem se sa njom koji je dobar datum, koji dan da snimam spot, onda za broj telefona, broj tablica, broj stana ali gledam da je ne maltretiram puno jer ona ima puno posla - otkrila je Vanja, koja je inače ponosna vlasnica hitova "Penelopa", "Kontra smer", "Košta me", Skupo bi te platio" i drugih.

MAJKA NAŠE POZNATE PEVAČICE JE NUMEROLOG! Njeni drugi članovi porodice jesu muzički nadareni, ali sa njom se najčešće konsultuje oko pesama!

Foto: Alo.rs

 

Inače, malo je poznato da Vanja potiče iz muzičke porodice. Sa ocem Radoslavom je dugo radila u bendu "Jež", a njega smo imali prilike da vidimo i u takmičenju "Nikad nije kasno".

BILA SAM JAKO STROGA, SAMU SEBE NISAM MOGLA DA PREPOZNAM! Pevačica je harala estradnom scenom, a onda je zamenila foteljom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading