ĆERKA LEE KIŠ JE NEVEROVATNA LEPOTICA! Sara Mia ima završena dva fakulteta, a i zapanjujuće dobro izgleda!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Lea Kiš jedna je od najpopularnijih, a njene emisije su jedne od najgledanijih. O Lei i njenoj lepoti se oduvek govorilo u superlativu, a malo ko zna da lepa voditeljka iz braka sa suprugom Momčilom Jokićem ima ćerku Saru Miu Jokić, na čiji zanosni izgled niko ne ostaje ravnodušan.

Sara Mia je takođe voditeljka, a jednom prilikom je priznala da bi volela da je ne porede sa majkom.

- Ne želim da me porede. Diplomirala sam na režiji, a sada završavam master studije na Fakultetu političkih nauka. Jesam odrasla u porodici novinara, ali moj put treba da bude samo moj - rekla je Sara Mia za Blic jednom prilikom, i dodala:

- Teško je javnosti da me ne porede sa mamom, da li ličim na nju ili pak da li pišem na tatu, ali to je usud sve dece koja su odrasla u porodici poznatih roditelja. Nadam se da ću srušiti predrasude i pokazati da deca poznatih mogu kvalitetno da rade i nađu svoj prepoznatnjiv izraz bez prefiksa "ćerka poznate mame" - zaključila je Jokićeva.

SANELA I JA NAKON TATINE SMRTI TO NISMO MOGLE! Ilda Šaulić se prisetila Šabana i ispričala kakvu su tugu doživele njena sestra i ona

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading