SVI SMO MISLILI DA ĆE TO DA STANE! Goca Božinovska progovorila o ratnim godinama: Strepela sam za decu!
Printscreen

Kako su se 23 godine navršile 24. marta otkako je SR Jugoslavija bombardovana, mnoge poznate ličnosti prisetile su se ovog bolnog perioda. Pevačicu Gocu Božinovsku vest o invaziji zatekla je dok je nastupala u Parizu, kada se najviše zabrinula za decu. Srećom, njihov otac, Zoran Šijan tada je bio uz njih.

- Teško sam preživela kao i svi mi, imala sam dvoje malo dece. Mene je to zateklo u Parizu, pevala sam svadbu, prekinulo se sve i onda smo svi - kud koji mili moji, kako se ko snašao da se vrati, zatvorene granice, aerodromi, katastrofa. Srećom, otac moje dece je tada bio živ i tog momenta je odmah reagovao, otišao je po njih u stan na Novom Beogradu i doveo ih u Surčin i naravno da im je bolje bilo sa ocem u podrumu. Onda sam ja stigla, peške preko granice i tada je krenula borba - kaže Goca i dodaje:

SVI SMO MISLILI DA ĆE TO DA STANE! Goca Božinovska progovorila o ratnim godinama: Strepela sam za decu!

E-stock

 

- Najgore je bilo što smo mi mislili da će to da stane, međutim to nije prestajalo, a onda smo mi bili u borbi šta dalje, kuda sa decom, sa svim svojima... Strašno, ne volim ni da se sećam - kaže pevačica i priznaje da su joj deca tada bila najveća snaga:

- Snaga su uvek deca i borba za njihov opstanak i da oni imaju sve, to je strašan period. Ja se i sada sekiram za ovu decu, žao mi je što nisu proživeli ništa, samo pamte pandemije, bombardovanja, to je bilo i u naše vreme, ali sam ja bila jako mala. Mama je bila vakcinisana protiv variolevere, primila je vakcinu na koju je dobila alergiju i to je bio haos, jedva su je vratili u život, sećam se i tih momenata, ali to je nekako bilo prolazno. Ovde sam već bila svesna i problema sebe, dece i najmilijih, strašno je sve to - zaključila je Goca Božinovska za Srpski Telegraf.

NAKON HAPŠENJA, ISPLIVAO VRELI SNIMAK MIMI ORO! Starleta posle zatvorske ćelije više ne liči na sebe, objavom je iznenadila sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading