UZMI SE U PAMET DA NE IZGUBIS I OVOG MUŠKARCA! Tanja Savić digla nos nakon haosa sa Draškom, porodica se umešala i zapretila joj?!
Foto: Alo/ilustracija

Tanja Savić posle vikenda na Kopaoniku opet se naljutila na Draška Stanivukuvića, pa im je sve preselo.

Kod njih se već neko vreme gomilaju problemčići, i onda se desi kap koja prelije čašu. Malo se podžapaju, kao raskinu, pa se onda opet pomire i tako u krug. Oni su planirali da budu za vikend zajedno, međutim, nisu znali da su gore bukvalno svi mediji i tu je nastao problem. Onda je čula da je Jovana Jeremić sa kojom se zakačila otišla na Jahorinu, pa je utripovala da se tamo viđa sa Draškom što mu je i prebacila. Zapravo, ona ima onu fazu "sad neću ni kako ja hoću" - započinje rođak i dodaje:

UZMI SE U PAMET DA NE IZGUBIS I OVOG MUŠKARCA! Tanja Savić digla nos nakon haosa sa Draškom, porodica se umešala i zapretila joj?!

Printscreen

 

- Čak joj je i majka navodno rekla pre neki dan da se ne glupira i da se, kako se kod nas kaže, uzme u pamet jer može ponašanjem da otera Draška od sebe. Njega svi vole. Na stranu što je uspešan i ambiciozan, on je jako dobra osoba, pažljiv, plemenit, pokazuje joj emocije. Ali to je Tanja, mislim da ni sama ne zna šta ju je snašlo, u pozitivnom smislu, naravno. Pravi problem i gde ga nema. Kao da ne ume da se navikne na dobro, opusti se i uživa. Bre, kao da je otupela u onom toksičnom braku - kaže njen rođak za Svet koji kao i cela porodica navija da veza sa Draškom opstane.

Podsetimo, navodnu aferu Tanje Savić i Draška Stanivukovića prva je obelodanila Jovana Jeremić, a nakon toga je nastao pravi haos. Tanja nikada nije potvrdila, a ni demantovala navode da su zajedno.

NIJE MOGAO DA SAKRIJE! Žika Jakšić prvi put o prelasku na drugu televiziju, često ga viđaju tamo, a sada je otkriveno i zašto!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading