NIJE IM PREŠLA PREKO OVOGA! Suzana Jovanović prvi put nakon 26 godina otkriva koji je glavni razlog napuštanja grupe Južni vetar!
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Folk pevačica Suzana Jovanović (52) ove godine obeležava 30 godina profesionalne muzičke karijere. To je bio i više nego dovoljan razlog da bude inspiracija Miliju Čoliću, koji je poznatu pevačicu pozvao u kafe „Hugo“ kako bi napravili presek njenog profesionalnog i privatnog života.

Naime, supruga Saše Popovića je na snimanje došla u sjajnom raspoloženju, na setu je bila pre dogovorenog vremena i sem čaše vode sa kriškom limuna, zbog specijalnog režima ishrane, nije imala drugih zahteva.

Suzana je progovorila o detaljima iz prošlosti koji nisu bili poznati javnosti, a dotakla se i svojih početaka koji i nisu bili tako bajni.

- Pevala sam nekada i za 50 maraka kako bi obezbedila svom sinu hranu, pelene i osnovne stvari za život... Dešavalo se da me nekada gazda i ne isplati, da se sa nastupa vratim kratkih rukava. Svašta je bilo i mnogo težak i trnovit put sam prošla, zato mislim da sam sada zaslužila sve što imam - istakla je ona i dodala:

- U trenutku mog najvećeg hita "Rođeni u pravo vreme" publika nije znala kako izgledam, tada sam pevala u Južnom vetru, ali me oni nisu forsirali i reklamirali dovoljno, pa mi se dešavalo da na nastupima priđu i pitaju ko peva pesmu "Rodjeni u pravo vreme" i to su bili trenuci kada sam odlučila da presečem i izadjem iz Južnog vetra - priča iskreno Suzana.

Kompletnu ispovest Suzane Jovanović u emisiji Milizam pogledajte na vrhu teksta.

NIJE MOGAO DA SAKRIJE! Žika Jakšić prvi put o prelasku na drugu televiziju, često ga viđaju tamo, a sada je otkriveno i zašto!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading