IZ PERIODA NAJVEĆE LJUBAVI! Ćerka Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića podelila nikad emotivniji video roditelja: Mama i tata su se voleli (VIDEO)
Goran Srdanov/Prntscreen

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac roditelji su prelepe petnaestogodišnje devojčice Hane Ikodinović koja polako stasava u prelepu devojku, a sada je objavila i jedan emotivan video ljubavi njenih roditelja.

Naime, Hana je podelila interesantan video na TokToku, a fotografije u videu su one s početka njihove ljubavi.

- Sve je počelo kada je moja mama srela mog tatu. Oni su se voleli i dobili mene - napisala je ona uz fotografije iz doba najveće ljubavi Danila i Nataše.

Podsetimo, Nataša je nedavno i sama govorila u kakvim je odnosima sa Dačom Ikodinovićem.

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu koja je puna razmevanja za sve to - otkrila je nedavno Nataša.

PEVAČICI U STANU PRONAŠLI ŠEST KILOGRAMA DROGE! Nakon izlaska iz rijalitija završila je u zatvoru, a sve su šokirali detalji njenog hapšenja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
sara

25.03.2022 10:03

drago dete,ti si plod velike ljubavi,lepih i poznatih roditelja,majke super pevacice,oca tad najuspesnijeg sportiste,budi srecna i ponosna na njih,a ta nesreca njegova nije bila samo krah te ljubavi,vec i tuga u nasim srcima za dacom i patnjom dok ga je natasa iscekivala posle bolnice,i mi smo tugovali ya njim i svim sto se desavalo

Zora

26.03.2022 06:17

Ko se voleo?,Dača je uvek ponižavao Natašu,koji je rekao da mu je žao bilo sestre i majke šta su prošle kad je bio u komi,a jadnu Natašu nije namerno hteo da spomene.Ona forsira neku izmišljenu ljubav na silu.