NIJE SVE TAKO IDEALNO! Dragana Mirković uplašena zbog svog sina, otkriveno čime se bavi! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Dragana Mirković retko priča o svojoj deci Marku i Manueli, jer poštuje njihovu odluku da se ne pojavljuju u medijima, ali jednom prilikom nije uspela da suzdrži emocije, već se javno pohvalila naslednikom.

S obzirom na to da se ni pevačicina ćerka, kao ni sin, ne bave javnim poslovima, javnost je uvek intrigiralo koja je to profesija kojom se bave dece slavne pevačice koja uživa u bogatstvu.

NIJE SVE TAKO IDEALNO! Dragana Mirković uplašena zbog svog sina, otkriveno čime se bavi! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

O njihovim planovima i životu uopšte nikad nije pričala, sve do jednog trenutka kada je otkrila kojim hobijem se bavi Marko.

Pre dve godine, Draganin sin prisustvovao je jednom humanitarnom događaju, auto-trci koja se odigrala na stazi Hokenhajm u Nemačkoj.

Kada je Marko seo za volan, Mirkovićeva je pretrnula, ali je ubrzo izbacila veliku dozu straha koju je gajila potajno.

- Moj sin - moj ponos, koji je osetio potrebu da pokaže svoju humanost na delu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vreme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima, učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali pre svega dobar i vredan mladi čovek - napisala pevačica na svom Instagramu.

Ona je mu je tada pred trku dala i nekoliko važnih saveta.

- Moj savet je bio da vozi hladne glave i da sve shvati kao razonodu, a ne takmičenje. Kao majka sam mu rekla da ga volim, da sam ponosna, ali i da ne zaboravi da sve to gledamo te da se u skladu s tim trudi da nam ne priređuje nepotreban stres - dodala je Dragana.

- Znam da je to svojevrsna emotivna ucena, ali nisam mogla da izdržim, bilo je jače od mene. No, na kraju je sve odlično ispalo, bio je dobro pripremljen i sjajno je vozio - pričala.

Ipak, pevačica je dodala i da ne bi volela da Marko postane profesionalni vozač, te da se nada da će sve ostati na nivou hobija.

VODITELJKA RASKRINKALA ELITNU PROSTITUCIJU! Jovana Jeremić objasnila kako se devojke nabacuju biznismenima i političarima: Šokantno saznanje!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading