DIJAMANTI NA SVE STRANE! Sofija Milošević dobila skupoceni poklon od svog izabranika, a onda joj se ova pevačica obratila! (FOTO)
Printscreen

Manekenka Sofija Milošević danas slavi 31. rođendan, a njen izabranik, fudbaler Luka Jović, poklonio joj je nakit jedne od najluksuznijih marki.

Sofija je u devetom mesecu trudnoće, te verujemo da će rođendan obeležiti u nešto intimnijoj atmosferi. Manekenka se na Instagramu oglasila iz svog doma i podelila poklone koje je dobila od Luke, a u prvom planu na slici se video trudnički stomak.

DIJAMANTI NA SVE STRANE! Sofija Milošević dobila skupoceni poklon od svog izabranika, a onda joj se ova pevačica obratila! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Čestitkama su se pridružili mnogi njeni prijatelji, kao i naša pevačica Sara Jo, koja joj je u komentaru ispod fotografije kratko poručila:

Srećan rođendan! - napisala je Sara.

Sofija je na poklon dobila i dijamantske cipele, čija vrednost ide preko 1.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Podsetimo, Sofija sa Lukom čeka drugog sina. Oni su 2020. godine dobili starijeg naslednika Alekseja, dok fudbaler iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima i sina Davida.

ISPLIVALA DO SADA NEVIĐENA SLIKA SEKE ALEKSIĆ! Pevačica je na početku karijere izgledala potpuno drugačije, a ovaj detalj su svi primetili!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading