SLAVNA AMERIČKA PEVAČICA PODELILA KONSTRAKTU! Na top listi pesama koje se najviše pretražuju u svetu našla se "In corpore Sano"!
Foto: Printscreen/instagram

Ana Đurić Konstrakta već dugo je goruća tema u regionu, ali i šire. Od kako je proglašena pobednicom "Pesme za Evroviziju" pomama oko nje se ne stišava, a sad je dospela na drugo mesto na listi pesama čiji tekstovi se najviše pretražuju u svetu.

Pesma talentovane Srpkinje je na listi čak pet mesta iznad numere "Bam Bam", koju pevaju američko-kubanska pevačica Kamila Kabeljo i njen britanski kolega Ed Širan. Upravo Kamila je podelila celu listu 10 najtraženijih pesama, uključujući i Konstraktinu.

SLAVNA AMERIČKA PEVAČICA PODELILA KONSTRAKTU! Na top listi pesama koje se najviše pretražuju u svetu našla se

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ovo je velika stvar za mene, prva stvar koju uradim kad izađe pesma je da pogledam tekst na Genius-u", napisala je u pomenutoj objavi Kamila, koja je poznata po planetarnim hitovima "Havana", "Señorita", "Work from Home" i drugim - napisala je ona.

Konstraktina pesma "In corpore sano" postala je, podsetimo, pravi hit na Jutjubu. Ona je dospela na prvo mesto na listi najslušanjih pesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj. Konstrakta je malo posle pobede na "Pesmi za Evroviziju" zauzelo drugo mesto na Jutjubu na Malti, treće u Norveškoj i Sloveniji, peto u Austriji itd.

EMOTIVNO! Nakon duže medijske pauze Anabela otkriva kako je izgladila odnos sa zetom: Marku sam sve oprostila zbog unuke

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir Rolović

20.03.2022 00:42

Ova pesma i pevačica je nešto najorginalnije još od pojave Art Of Noise i Cocteau Twins, a to je bilo 1983.