12 GODINA POKUŠAVA DA OŽIVI TRENUTKE PROVEDENE SA NJOM Karamela progovorio o smrti Ksenije Pajčin!
Printscreen

Pevačicu Kseniju Pajčin je pre 12 godina, 16. marta ubio dečko Filip Kapisoda, nakon čega je sebi oduzeo život. Mnoge poznate ličnosti nikada neće prežaliti ono što joj se desilo, a jedan od njih je i Karamela.

Goran Stojićević Karamela je bio Ksenijin dobar prijatelj i često su se zajedno pojavljivali u javnosti. On se oglasio i otkrio da se seća svakog zajedničkog trenutka provedenog sa pokojnom Ksenijom:

12 GODINA POKUŠAVA DA OŽIVI TRENUTKE PROVEDENE SA NJOM Karamela progovorio o smrti Ksenije Pajčin!

Printscreen

 

- 12 punih godina uz njene slike, slušajući njene pesme i gledajući njena TV gostovanja pokušavam da oživim trenutke provedene sa njom. Svake godine posećujem njen večni počinak ne samo 16. marta već kada god osetim da mi nedostaje. Nemam šta drugo da kažem - rekao je Karamela. 

Podsetimo, prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao u sebe. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

MOGU DA JEDEM BUREK NA HAUBI OD POSLEDNJIH HILJADU DINARA! Razočarana Marija Šerifović progovorila o problemu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading