PEVAČICA SE DUGO PREMIŠLJALA! Mrkina udovica imala posebnu molbu za Anu Bekutu, želela je ovo da dobije kao uspomenu na muža i to po svaku cenu?
Foto: Ataimages/E-stock

Ana Bekuta i Dragana Mrkonjić Daša, zakonita supruga pokojnog Milutina Mrkonjića Mrke, ostale su u korektnim odnosima zbog ljubavi prema voljenom partneru.

Prema pisanju nedeljnika Paparazzo, njih dve su se pre mesec dana tajno sastale kada je Daša zamolila Anu da zajedno odu na groblje. Tom prilikom navodno je tražila od Ane da joj vrati neke Mrkonjićeve lične stvari koje želi da čuva za uspomenu.

Alo

 

- Želela je da za uspomenu ima Mrkino ordenje koje je dobio od Tita, a posle i od Slobodana Miloševića, u periodu kada je sa Dašom bio u srećnom braku. Ana se navodno mesec dana premišljala, da bi, nakon što je Milutinu Mrkonjiću nedavno posthumno dodeljena "Karađorđeva zvezda prvog stepena“, odlučila da Daši prepusti staro ordenje. Ovaj gest ju je veoma usrećio jer je želela da pored sebe ima nešto što je njenoj velikoj ljubavi toliko značilo – otkrio je izvor blizak folk zvezdi.

ŠOK! Žestoke prozivke na račun Tanje Savić, niko nije ni pomislio da je pevačica u stanju ovo da uradi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading