ACO PEJOVIĆ SE OVDE ODMARA! Pevač otkrio gde se opušta i puni baterije pred naredne nastupe!
Printscreen/Premijera

U novom izdanju jedne emisije, pevač Aco Pejović uključio se uživo u program sa ski-staze na Kopaoniku i gledaocima otkrio nove detalje iz svog života.

Naime, Pejović je veliki ljubitelj skijanja, te kad god može da izdvoji vreme, ne propušta prilliku da se posveti svom omiljenom sportu.

- Iskoristio sam neka tri slobodna dana kako bih se malo odmorio, izdejstvovao sam da ne radim i došao sam na Kopaonik da malo skijam sa prijatelima. Super mi je zaista, punim baterije i ova tri dana su mi dovoljna za celu godinu bukvalno - priča Aco, pa nastavlja:

- Sneg i zimu volim više nego leto, ljudi me uvek čudno gledaju kada to kažem, ali dajem pet leta za jednu zimu, zaista volim skijanje, to je ono što me ispunjava. Neko voli plaže, mora, plivanje, ali meni je skijanje broj jedan. Ako se ne zarakijamo previše uveče, ranom zorom se ustaje i izlazi se na stazu, e sad, ako se ostane malo duže sa prijateljima, što se dešava često, evo bio je Sale Matić, sinoć Ceca, pa smo svratili da ispoštujemo kolege, pa smo malo kasnije legli, ali ustane se do 10 sati i odmah pravac na stazu. Posle toga neka vruća rakija, kuvano vino, šta već ima, malo klopamo i onda skijamo opet dok rade staze - otkriva pevač.

ACO PEJOVIĆ SE OVDE ODMARA! Pevač otkrio gde se opušta i puni baterije pred naredne nastupe!

Printscreen/Premijera

 

Aco kaže da je ovog puta došao bez svoje lepše polovine, kao i da ona više ne može da mu pravi društvo u ovom sportu.

ČIME SAM OVO ZASLUŽILA! Marija Šerifović nezaustavljiva, nakon Banjaluke pevačica napravila spektakl u Zagrebu

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading