VESNA ĐOGANI O BRAKU SA ĐOLETOM! Pevačica istakla da ume da bude svojeglava, ali je jedan detalj posebno dirljiv u njihovom odnosu!
Alo

Nakon što su otkrili da su se upoznali sasvim slučajno, Vesna je otkrila još neke pojedinosti iz njihovog života, a sada je priznala da se često dešava da ne posluša Đoletove savete.

- Ja ne pričam toliko sa svojim drugaricama, porodicom i sestrama kao što pričam sa Đoletom. On je svašta proživeo i doživeo, pa mi ta njegova mudrost često bude od koristi. Mada, ima mnogo situacija i kada ja njega ne slušam uopšte, nego sebe i svoj osećaj i intuiciju, furam po svom, na primer kada je reč o TikToku, iako on to nikada ne bi radio - istakla je Vesna, ali i dodala da ipak zna kada teba da "prikoči".

Neke stvari koje sam ja radila na društenim mrežama Đole nije razumeo, nije video na taj način i govorio mi je da ću ispasti glupa, ali ga nisam poslušala tu i ispostavilo se da sam bila u pravu. Ali itekako znam njegov pogled, ton i reč da shvatim za ozbiljno kada mi kaže 'Nisam siguran da bi to bila dobra ideja', odmah primim tu informaciju i znam da treba da povučem ručnu - priznala je pevačica.

Podsetimo,Vesna Đogani odrasla je u veoma teškim životnim okolnostima, ali nikada nije krila odakle je potekla. Vesna je u više navrata pričala o svom detinjstvu koje nije bilo sjajno, a isto tako je isticala da je tada imala velike snove, bogatu maštu i bila srećno dete.

EVO KOJE JE PRAVO LICE ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Komšije razvezale jezik, pa progovorile o njegovom odnosu sa suprugom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading