POZNATI PEVAČ MENJA PROFESIJU!? Frontmen grupe "Legende" otkrio o čemu sanja od detinjstva, posao sa strane krio od očiju javnosti a evo o čemu je reč
Sremskevesti

Naš pevač potpuno je promenio svoj izbor posla u životu, nakon pevačke karijere se okrenuo drugoj umetnosti.

Poznati pevač ,,Legendi" Ivan Milinković od javnosti je dugo krio svoje drugo zanimanje. Naime, Ivan je svojevremeno istakao za domaće medije da od malena gaji ljubav prema glumi, a ta prilika mu se i omogućila tokom snimanja jednog dugometražnog filma, u kom se potpuno pronašao. 

POZNATI PEVAČ MENJA PROFESIJU!? Frontmen grupe

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

 

- Za mene nešto potpuno novo, drugačije sasvim od onoga čime se bavim. Bez obzira na značaj i dužinu uloge - kratko pojavljivanje, sama priprema, dogovori, upoznavanja sa ekipom i glumcima, meni su osveženje i osvešćivanje novih životnih polja u umetnosti - poručuje pevač i dodaje šta mu je najteže palo tokom snimanja:

- Najteže mi pada priprema kao i svima, tehnička strana rada. Najlakše sama igra, gluma i rad na setu, kadrovi, ideje, zato što to volim i u tome se pronalazim - rekao je pevač.

Milinković priznaje da odmalena gaji afinitete ka glumi, ali da je čekao pravi trenutak da se odvaži na taj korak.

- Uvek sam bio sklon imitacijama, što možda i nema mnogo veze sa samim pristupom ozbiljnim ulogama. Ipak, mislim da je to sve manje-više skopčano u jedno, da se samo po značaju i prema potrebi preliva jedno u drugo - kaže Ivan i dodaje da mu je posebno žao što nije imao priliku da se na setu sretne sa Tikom Stanićem koji igra jednu od glavnih uloga:

- Tika nije bio tada kada sam ja snimao scene, ali bi mi bilo iskreno veliko zadovoljstvo da jeste. Malo bi me i trema drmala, ali ovako sam imao pomoć i sugestije režisera i reditelja Borka Brajovića, kao i podršku glumačke ekipe koja je bila uz mene za vreme snimanja. Iznad svega i uvek, pozitivna atmosfera drži nivo i zalaganje svih na visokoj lestvici, a to je jako važno - naveo je pevač.

VERU MATOVIĆ TERALI DA SE PRIJAVI ZA EVROVIZIJU! Pevačica otrkila šta misli o pobednici Evrovizije, a otkrila i sve o skladnom odnosu sa suprugom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading