OVU PESMU JE JELENA TOMAŠEVIĆ POSVETILA BOSILJČIĆU! Pevačica je otkrila do sada nepoznate detalje svog emotivnog života!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić bili su godinu dana u vezi kada su važili za skladan par, zbog čega je 2009. godine sve iznenadila vest da su – raskinuli.

Ono što mnogi nisu znali jeste da je pesma "Da mi je da mi se vrati", jedan od Jeleninih najvećih hitova, nastala u to vreme i da govori upravo o njihovom rastanku.

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: 'Napisao sam ti jednu pesmu'. I pusti mi on pesmu 'Da mi je da mi se vrati moj dragi - ispričala je Jelena jednom prilikom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pesma je ipak snimljena, ali mnogo kasnije. Par se u međuvremenu pomirio, a Jelena se setila zaboravljene pesme koju je sve to vreme čuvala

MUŽ ANE BEBIĆ ŠALJE CVEĆE VESNI RADUSINOVIĆ?! Spisateljica se pohvalila na društvenoj mreži prelepim buketom koji je dobila, a povod za to je ovaj

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading