NIJE GLEDAO KOLIKO ŠTA KOŠTA! Evo koliko je Lukas dao na svadbu sina!
Alo

Pevač Aca Lukas želeo je da sin Lazar, kojeg je dobio u braku sa bivšom suprugom Svetlanom, zapamti venčanje koje je bilo upriličeno u jednom beogradskom restoranu. Samim tim, Vuksanović je odrešio kesu i za slavlje na kojem je bilo oko 300 ljudi iskeširao, kako kaže izvor, 50.000 evra.

- Aca nije želeo da štedi za svadbu sina, pa mu je rekao da izabere najbolji restoran koji može da primi veliki broj gostiju, a da bude pića i jela u izobilju. Nije gledao koliko šta košta. Zato su snajka Ana i sin Lazar organizovali najbolji ketering, dekoratere, ali i pevače kako bi svadba izgledala kako treba. Aca, nije imao vremena da se bavi detaljima, jer je bio fokusiran na “Izbor pesme za Evrovziju”, pa je dao samo novac i rekao da ne štede. Ženi sina i neće, kako je rekao, da mu se estrada smeje da bude stipsa - kaže izvor blizak folkeru.

NIJE GLEDAO KOLIKO ŠTA KOŠTA! Evo koliko je Lukas dao na svadbu sina!

Alo

 

Pevač je dodao da je pozvao samo odabrani krug njegovih prijatelja sa estrade.

- Pozvao sam samo troje ljudi. Došli su Sale i Ceca. Aco Pejović je bio sprečen iz opravdanih razloga. A za ostale me boli uvo - rekao je Lukas koji je kitio koleginicu Teu Tairović novčanicama kada je zapevala svoj hit “Hajde” i zavrtela kukovima, dok ispod haljine nije nosila brushalter. 

- Gosti su bili oduševljeni kada je Tea počela da peva, ali i vrcka kukovima, pa su letele novčanice koje je pevačica hvatala. Dobro je zaradila kod Lukasa. Kitio ju je i Lukas. Jelo se i pilo do kasno u noć. Mladenci su dobijali čestitke na račun organizacije. Svi su gledali i u Cecu koja je sedela sa Lukasom za stolom, dok je na glavi imala beretku - kaže izvor i otkriva da Lukas voli snajku, te da mu se dopada izbor sina.

NIJE GLEDAO KOLIKO ŠTA KOŠTA! Evo koliko je Lukas dao na svadbu sina!

Alo

 

Među najveselijima na slavlju bila je i Lazareva mama Svetlana, inače bivša supruga Ace Lukasa, koja se nije odvajala od sina.

- Svetlana i Aca imaju odličan odnos. Oni su kao mlada stupili u brak, ali nisu opstali. Međutim, ostali su u dobrim odnosima. Iako je Svetlana podizala decu, Aca je bio taj koji je uvek pomagao finasijski. Nikada nisu imali velikih svađa, pa kada se sretnu u korektnim su odnosima - dodaje izvor.

Inače, folker je otpevao sinu i snajki pesmu za prvi ples “Ima li nade za nas”, a potom je otpevao još nekoliko numera. On je u jednom trenutku pevačici dao 1.000 evra za pesmu Šemse Suljaković “Pristajem na sve”, a potom kitio harmonikaša evrima.

SVE SE PROMENILO! Kaća Grujić otkrila sa čime se suočava otkad je postala majka, pa otkrila da Gobelja samo jednu stvar ne radi oko njihove ćerke, a evo i koju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading