NIJE GLEDAO KOLIKO ŠTA KOŠTA! Evo koliko je Lukas dao na svadbu sina!
Alo

Pevač Aca Lukas želeo je da sin Lazar, kojeg je dobio u braku sa bivšom suprugom Svetlanom, zapamti venčanje koje je bilo upriličeno u jednom beogradskom restoranu. Samim tim, Vuksanović je odrešio kesu i za slavlje na kojem je bilo oko 300 ljudi iskeširao, kako kaže izvor, 50.000 evra.

- Aca nije želeo da štedi za svadbu sina, pa mu je rekao da izabere najbolji restoran koji može da primi veliki broj gostiju, a da bude pića i jela u izobilju. Nije gledao koliko šta košta. Zato su snajka Ana i sin Lazar organizovali najbolji ketering, dekoratere, ali i pevače kako bi svadba izgledala kako treba. Aca, nije imao vremena da se bavi detaljima, jer je bio fokusiran na “Izbor pesme za Evrovziju”, pa je dao samo novac i rekao da ne štede. Ženi sina i neće, kako je rekao, da mu se estrada smeje da bude stipsa - kaže izvor blizak folkeru.

Alo

 

Pevač je dodao da je pozvao samo odabrani krug njegovih prijatelja sa estrade.

- Pozvao sam samo troje ljudi. Došli su Sale i Ceca. Aco Pejović je bio sprečen iz opravdanih razloga. A za ostale me boli uvo - rekao je Lukas koji je kitio koleginicu Teu Tairović novčanicama kada je zapevala svoj hit “Hajde” i zavrtela kukovima, dok ispod haljine nije nosila brushalter. 

- Gosti su bili oduševljeni kada je Tea počela da peva, ali i vrcka kukovima, pa su letele novčanice koje je pevačica hvatala. Dobro je zaradila kod Lukasa. Kitio ju je i Lukas. Jelo se i pilo do kasno u noć. Mladenci su dobijali čestitke na račun organizacije. Svi su gledali i u Cecu koja je sedela sa Lukasom za stolom, dok je na glavi imala beretku - kaže izvor i otkriva da Lukas voli snajku, te da mu se dopada izbor sina.

Alo

 

Među najveselijima na slavlju bila je i Lazareva mama Svetlana, inače bivša supruga Ace Lukasa, koja se nije odvajala od sina.

- Svetlana i Aca imaju odličan odnos. Oni su kao mlada stupili u brak, ali nisu opstali. Međutim, ostali su u dobrim odnosima. Iako je Svetlana podizala decu, Aca je bio taj koji je uvek pomagao finasijski. Nikada nisu imali velikih svađa, pa kada se sretnu u korektnim su odnosima - dodaje izvor.

Inače, folker je otpevao sinu i snajki pesmu za prvi ples “Ima li nade za nas”, a potom je otpevao još nekoliko numera. On je u jednom trenutku pevačici dao 1.000 evra za pesmu Šemse Suljaković “Pristajem na sve”, a potom kitio harmonikaša evrima.

SVE SE PROMENILO! Kaća Grujić otkrila sa čime se suočava otkad je postala majka, pa otkrila da Gobelja samo jednu stvar ne radi oko njihove ćerke, a evo i koju!

Komentari (0)

Loading