FOLKER NIJE ŠTEDEO! Otkriveno šta je Lukas kupio sinu Lazaru kao svadbeni poklon!
Alo

Aca Lukas je u nedelju oženio sina Lazara Vuksanovića, ali svadbeni poklon tek treba da stigne. Folker je za prvenca organizovao veselje, pravu srpsku svadbu, o kojoj se i dalje priča, a sada nasledniku i snajki kupuje stan. Najstariji sin popularnog muzičara živi u istoj zgradi gde i on, ali će novo porodično gnezdo za supružnike biti na drugoj lokaciji.

Lukas čeka da njegov prijatelj, koji je investitor, uskoro počne s gradnjom luksuznog kompleksa, pa da kapariše nekretninu.

FOLKER NIJE ŠTEDEO! Otkriveno šta je Lukas kupio sinu Lazaru kao svadbeni poklon!

Alo

 

Vuksanoviću su deca na prvom mestu i on se godinama trudi da im maksimalno pomogne u poslu, karijeri i obezbedi sve što je u mogućnosti. I na svadbi se moglo čuti kako će se Lazar i njegova žena za koji mesec preseliti u veći stan. Mladenci žele veliku porodicu, pa će im ovaj poklon svakako dobro doći. To priča Vuksanovićev prijatelj.

- Ovo iznenađenje Aca još uvek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za decu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za naslednike i unuku uvek nađe vreme. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina - tvrdi naš izvor i napominje da je Lukas odavno odlučio šta će sinu i snajki biti svadbeni poklon. Nema sumnje da će sve biti kako je pevač isplanirao, jer su Aca i njegov producent Saša Mirković i te kako profitirali od učešća na Pesmi za Evroviziju '22. On je folkeru za samo mesec dana, koliko je trajala fama oko ovog festivala, zakazao više od 100 nastupa u zemlji i inostranstvu. S obzirom na to da je Vuksanović najplaćeniji pevač, nema sumnje da će i ostaloj deci u narednim godinama obezbediti još po jedan krov nad glavom.

FOLKER NIJE ŠTEDEO! Otkriveno šta je Lukas kupio sinu Lazaru kao svadbeni poklon!

Alo

 

U razgovoru na svadbi, pevač je rekao da ne bi otkrivao šta je njegov svadbeni dar.

- Poklonu se u zube ne gleda. Ja poklanjam onoliko koliko sam u mogućnosti - rekao je Aca.

PROCURELI DETALJI IZ SUDSKOG DOKUMENTA! Otkriveno šta je Kim tražila od Kanjea prilikom razvoda

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading