ODEĆU KUPUJE NA PIJACI! Ovo detalje života predstavnice Srbije na Evroviziji niste očekivali!
Printscreen

Pevačica Ana Đurić, koja će ove godine predstavljati Srbiju na Evroviziji s pesmom ,,In Corpore Sano”, munjevitom brzinom dospela je u žižu javnosti, a svojim nekonvencionalnim pristupom, moćnom pesmom, snažnim rečima i ekscentričnošću uspela je da za samo 24 sata osvoji srca publike.

Budući da se jako malo zna o Aninom privatnom životu, ovo su neki od detalja koje javnost do sada nije imala prilike da sazna o trenutno najpopularnijoj umetnici u Srbiji.

ODEĆU KUPUJE NA PIJACI! Ovo detalje života predstavnice Srbije na Evroviziji niste očekivali!

Foto: Printscreen/instagram

 

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece, devojčice i dečaka Lene i Nikole. Ana je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta, završio Arhitektonski fakultet, na kome je jedan od predavača. Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći poneka zajednička fotografijama sa decom.

Konstrakta je tako preko noći dospela u žižu javnosti zbog hit pesme, a kako kaže, ne živi glamuroznim životom, naprotiv. Kako je istakla u jednom intervjuu, nikada se nije opterećivala brendovima i skupom garderobom, te se bez problema oblači i na pijaci.

‒ Generalno, garderobu za scenu nosi Konstrakta. Da se razumemo, sve je to skrpljeno iz vintidž šopova, sa Kalenića, sve za 300, „H&M” i slično. Ponekad bljesne i nešto fensi. Kad Konstrakti dosadi, ona to da meni ‒ rekla je ona.

PITALI GA DA LI IMA NEKO SREĆNIJI OD NJEGA! Lukasov odgovor nasmejao sve do suza!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading