KONSTRAKTA ZAPALILA EVROPU! Pevačica tema broj jedan i širom sveta, vrtoglavi uspeh za samo jedan dan! (FOTO)
Ataimages

Pobednica Beovizija i predstavnica Srbije na pesmi za Evroviziju, Konstrakta napravila je opštu pometnju širom starog kontinenta.

Naime, Konstrakta je izazvala buru reakcija ne samo javnosti u Srbiji, već širom Evrope, a dokaz tome je da je njena pesma ''In corpore sano'' u 15 zemalja u trendingu. 

KONSTRAKTA ZAPALILA EVROPU! Pevačica tema broj jedan i širom sveta, vrtoglavi uspeh za samo jedan dan! (FOTO)

Printscreen

 

Mnogi se pitaju kada je ovakav bum napravila za samo jedan dan, šta li će se dogoditi do same Evrovizije i smeši li se to Srbiji još jedna pobeda.

Podsetimo, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Konstrakta, izazvala je brojne polemike u javnosti, koja je kao i uvek podeljena. Od onih koji su oduševljeni pesmom i performansom, do onih koji veoma negativno komentarišu umetnicu koja će nas predstavljati u svetu.

ISPLIVAO PRIVATAN SNIMAK SA VENČANJA LUKASOVOG SINA! Ceca i folker se latili mikrofona i napravili haos, doveli atmosferu do usijanja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Joca

07.03.2022 09:58

Vecu glupost od tekst nisam procitao pesma je sranje

Divnal

13.03.2022 16:41

U Srbiji uvek se Tako reaguje kad je nesto Novo I neobicno.O uspesnosti Ida ne pricamo.Vazno je sve omalovaziti.Bez obzira na moje misljenje nisam muzicki obrazovana, zelim joj uspehi srecu.