EVO KOGA MARIJA ŠERIFOVIĆ PODRŽAVA U TRCI ZA EVROVIZIJU! Pevačica je sa svojom majkom iznela za koga navija na predstojećem takmičenju!
Printscreen

Za samo nekoliko sati Srbija će znati ko će odneti pobedu na Beoviziji 2022 i ove godine nas predstavljati na Evroviziji u Torinu. Mnoge javne ličnosti otkrile su da imaju svoje favorite i pružile im podršku, a među prvima su to uradile Ceca Ražnatović, Marija Šerifović i Verica Šerifović.

Marija Šerifović objavila je video u kome preslušava pesme dva najveća favorita ove godine na Beoviziji 2022 - Sare Jo i Konstrakte. U pozadini su se čule pesme sa kojima se ove godine predstavljaju na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i tom prilikom upitala majku Vericu Šerifović koja pobeđuje od njh dve.

Verica je iz stopa odgovorila da je njen favorit Konstrakta.

I u kladionicama se vode polemike oko pobednika Beovizije, a evidentno je da će do samog kraja ostati vrlo napeto i neizvesno.

NAJPOZNATIJA GLUMICA IGRE SUDBINE O SEBI OVO DO SAD NIJE OTKRIVALA! Milica Tomašević je bila misica, želela da bude arhitekta, a evo koja je njena druga profesija

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading