NAKON ŠTO JE SMRŠALA 88 KILOGRAMA PEVAČICA NE PLANIRA DA STANE! Krstinja otkrila kako planira da liniju dovede do savršenstva
Printscreen

Krstinja Todorović nedavno se podvrgla ozbiljnoj estetskoj operaciji skidanja viška kože koju joj je obećao Saša Popović nakon što je smršala čak 88 kilograma.

Krstinja tu ne planira da stane, a do leta rešila je da svoj izgled dovede do savršenstva, pa sada redovno posećuje kozmetičke salone, a uskoro planira da počne da trenira.

 

 

- Kad se skinu konci planiram prvo da treniram, onda takođe da se posvetim i kozmetičkim tretmanima, jer smatram da sad sve to treba lepo iznegovati - rekla je Krstinja u jednoj emisiji.

Podsetimo, nedavno je takmičarka i fitnes instruktorka iz Crne Gore, Jelena Mudronja obećala u jednoj emisiji da će trenirati Krstinju i da će do leta njena linija biti fenomenalna:

 

 

- Sad čekamo da se oporavi i krećemo sa treningom. Trenirali smo mi i pre, skine ona po desetak kilograma, ali to je bila prevelika kilaža da bi se postigao ovaj efekat koji je sad - rekla je Jelena nedavno.

SEKA ALEKSIĆ POKAZALA UMEĆE NA SNEGU! Pevačica uživa na Kopu, objavila fotke gde boravi sa Veljkom 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading