SVE JE BILO DRUGAČIJE NEGO NA PROBAMA! Saša Mirković otkrio sve o nepravilnostima i sabotaži sinoćnjeg nastupa Ace Lukasa od strane Olivere Kovačević!
Alo

Najveća balkanska zvezda Aca Lukas sinoć je održao spektakularan nastup i plasirao se u finale ovog takmičenja. 

Međutim, folk pevač koji je bio vidno iznerviran nakon nastupa, ipak nije reagovao i kazao šta su mu uradili tokom samog izvođanja pesme "Oskar". A kako saznajemo, Lukas i njegov tim bili su sabotirani tokom nastupa.

Lukas i njegov tim sazvao je danas press konferenciju, kako bi izneo skandalozne detalje kojim je RTS na čelu sa Oliverom Kovačević pokušao da spreči prolaz Ace Lukasa u finale izbora za pesmu Evrovizije.

- Ni jednom nije bio u krupnom kadru, ugasili su mu svetlo na delu bine, a devojke iz Torina su bile u mraku. Klavir mu je bio upaljen i mešao mu se ton sa matricom, mikforon je bio loše podešen i sve je bilo drugačije nego na probama - rekao je Saša i dodao: 

- Posedujemo slike u kojima Olivera Kovačević poziva da se glasa za broj 16, a to je Bajagina pesma. Ako vidite snimak Lukas se ne vidi u krupnom kadru. Namerno su pomerili klavir iza da ne bi imao mesta, ali ga ni tako nisu snimili. To je za mene šokantno. Oni iz svoje lične mržnje i animoziteta namerno rade ovo Lukasu - kaže Mirković. 

SVE JE BILO DRUGAČIJE NEGO NA PROBAMA! Saša Mirković otkrio sve o nepravilnostima i sabotaži sinoćnjeg nastupa Ace Lukasa od strane Olivere Kovačević!

Alo

 

Lukas je na ovo izlaganje dodao:

- Poensta priče je sledeća. Mi smo napravili problem RTS-u samo zato što smo se prijavili. Da nema devojaka iz Italije, ja bi sutra izašao u treger majici i pirdžami i pobedio bih. A pogotovo bi pobedio onog Bajagu koji pokušava da napravi etno pesmu – kaže Lukas.

IZGUŽVANI BAJAGA PRIČA O POLITICI, TREBA DA PROMENI DILERA! Aca Lukas progovorio o skandaloznim provokacijama od strane kolege i Olivere Kovačević!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading