ZAMENIO JE VEĆI STAN MANJIM! Ovo je glavni razlog iznenadne selidbe srpskog influensera!
Foto: Alo.rs

Popularni mladi jutjuber Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, kaže da je njegov novi stan sladak i baš za studenta koji povremeno dolazi za Beograd kada ispitni rok pokuca na vrata, ali i kada se zadese poslovne obaveze. Andrija se skoro preselio u ovaj stan koji je manji kvadraturom od prethodnog, jer želi u skorijoj budućnosti da kupi sopstveni stan pa se odlučio na štednju novca. Naglašava da stan mora da ima parking, bude na visini i da ima lep pogled kako bi privukao jutjubera jer u suprotnom ga “hvata panika”.

Andrija ne krije da nije od onih savremenih momaka koji su vešti u kuhinji već je zaobilazi i ne zalazi tamo. Kako kaže, naručuje hranu kada je u Beogradu, a najlepše mu je kada se vrati u Leskovac gde ga sačekaju mamini domaći specijaliteti.

ZAMENIO JE VEĆI STAN MANJIM! Ovo je glavni razlog iznenadne selidbe srpskog influensera!

Foto: Alo.rs

 

- Kada sam gledao stan meni je kuhinja totalno bila nebitna, jer u životu ništa normalno nisam spremio. Postoji anegdota sa zagorelom picom. Jednom kada sam želeo da podgrejem picu ja sam legao da spavam i ona je izgorela. Testo je bilo skroz crno, zadimilo se. Dim me je zapravo i probudio - kaže Andrija i ističe da jedino voli da pravi šejkove kada ide u tereranu.

Otkrio je i šta mu je to drug preporučio kako bi očistio stan od “zlih sila”.

- To su mirišljavi štapići, zapalio sam ih ukupno dva puta u životu i zato sad verovatno ovde imamo “zle sile”- kroz smeh zaključuje jutjuber.

Samo mali deo nagrada je u Andrijinom stanu u Beogradu jer je većina smeštena u Leskovcu, gde provodi većinu vremena.

- Tu je nagrada od prošle godine, proglašen sam za tik-tokera godine. S druge strane, tu su i slike koje sam naručio a urađene su kao opis mojih pesama. Najponosniji sam na pesmu “Oči meduze” jer je bila specijalna pesma, radili su je Šveđani i odlična produkcija, ali i jer sam se predstavljao na prošlogodišnjoj Beoviziji tom pesmom - kaže Jović i dodaje da obožava slobodno vreme da provodi sa prijateljima takođe jutjuberima:

- Definitivno više volim okupljanja kod kuće. Stalno idemo jedni kod drugih, svi živimo nedaleko jedni od drugih - govori Andrija.

Naglašava da ne voli kućne poslove, pogotovo da pegla stvari, pa je tu spremačica koje pripomogne.

ZAMENIO JE VEĆI STAN MANJIM! Ovo je glavni razlog iznenadne selidbe srpskog influensera!

Foto: Alo.rs

 

- Ovo je stvarno mali stan, neko će reći “jao ovaj ne može da očisti mali stan”, mogu ali neke stvari su mi jezive pa je tu žena koja mi pomaže - zaključuje Jo i osvrnuo se i na pevačku karijeru i otkrio da će joj se ove godine mnogo više posvetiti.

- Nakon duže pauze, našli smo brutalnu pesmu. Razmišljamo i o duetima, biće sa nekim iz pevačkih voda ali ni to neću još da otkrivam - dodaje Andrija.

Dok su pojedine Andrijine kolege imale sukobe i “vodili ratove” na Jutjub sceni, on se nikada nije susreo sa sličnim problemima.

- Nisam osoba koja se svađa, uvek se vodim onim da će se sve rešiti. Kada mi nešto ne odgovara, ja se povučem u tom odnosu - priča Andrija koji je odmah zatim otvorio dušu kada su negativni komentari u pitanju:

- Na moju žalost ili sreću, nisam siguran, oguglao sam na to. To je nešto što ovaj posao nosi i mislim da svako ko želi da se bavi ovim poslom mora triput da razmisli da li je spreman na nešto tako - završava Andrija.

OVDE ODLAZI JEDNOM GODIŠNJE I OSTAJE NEKOLIKO DANA! Svima je poznata Cecina vila na Kipru, a evo šta još pevačica poseduje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading