HASAN DUDIĆ PRETI DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE! Pevačeva porodica u strahu, folker započinje i štrajk glađu!
Foto: Alo/ilustracija

Ogorčen što nije dobio nacionalnu penziju, Hasan Dudić kuka na sav glas, čak je išao toliko daleko da je rekao da mu pored štrajka glađu predstoji samo da skoči sa zgrade.

Sve to mnogo nervira i potresa njegovu bivšu ženu Zlatu Petrović jer sa Hasanom ima sina Mikija, kao i unučiće Vasilisu i Vasilija.

- Posle dugogodišnje borbe da ostvarim nacionalnu penziju ništa mi više nije ostalo, nego da štrajkujem glađu ispred neke ustanove u centru grada. Posle nesreće koja me zadesila pre nekoliko godina otišao sam u invalidsku penziju, ali to ne može meni da pokrije ni troškove infostana. Mnogo se sekiram, padam od sekiracije po ulici i nonstop sam pod lekovima. Ne znam više šta da uradim, jedino da skočim sa zgrade - rekao je vidno uznemiren i razočaran pevač, dok njegova bivša žena Zlata ludi zbog ovakvih njegovih komentara.

HASAN DUDIĆ PRETI DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE! Pevačeva porodica u strahu, folker započinje i štrajk glađu!

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

- Zlati nimalo nije prijatno kada čuje ovako nešto. Ipak oni imaju zajedničko dete i unuke. Priča okolo da će biti na hlebu i vodi i da će da štrajkuje glađu, a Zlata je bila prva koja ga je pre primila u kuću i zvala na ručkove. Nema smisla, požalila mi se da on tako uvek preteruje. Kaže nije lud da se ubije i da kako kaže skače sa zgrade. Nikada nije bio sklon samoubistvu, tim rečima mnogo šteti svojoj porodici jer su u strahu šta može da uradi stvarno. Ma nije htela ni da ga zove da ga pita šta to lupetara, ne može više sa njim da izađe na kraj, ali nije joj baš svejedno kada tako nešto pročita da on izjavljuje - rekao je izvor.

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE ODBILA OLIVERU KOVAČEVIĆ! Aca Lukas izneo nove šokantne tvrdnje, njoj se namešta pobeda, a ovo drže u strogoj tajnosti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Gagi

04.03.2022 11:13

Ovo je nas veliki folker..... odavno je zasluzio nacionalnu penziju.

Fuj

04.03.2022 11:18

Zadrigo, sa 20-30kg viška, štrajk glađu!? Pa tebi je to neophodno da spasiš svoj život od infarkta ili šloga. Pijanac i kockar kuka za nacionalnom penzijom. 41 godinu radnog staža i redovnog plaćanja osiguranja, 2 godine ratnog staža, penzija 28.000din i ne kukam, a i ne tražim ništa više od ovog. Da je teško, teško je. Šta si ti uložio u ovu državu!? Sramota je uopšte davati medijski prostor ovakvim ološima, jer on vrijeđa poštene radnike, koji su svojim radom zaradili svoju penziju.

Cica

04.03.2022 11:25

Zar zato sto nema nacionalnu penziju? A zbog cega bi je imao?

zvonko

04.03.2022 11:28

neka procita pricicu iz 2.3 razreda Cvrcak i mravi .. mislim da je poucna

zvonko

04.03.2022 11:28

neka procita pricicu iz 2.3 razreda Cvrcak i mravi .. mislim da je poucna

Zoran78

04.03.2022 11:49

Sve sto je zaradio spiskao na alkohol i lagodan zivot i sad treba neko da ga zali ko radi ceo zivot za 300e mesecno,ma more mars