TRI PUTA SKUPLJI OD CELE SCENE! Lukas će večeras svirati na klaviru koji košta 300.000 evra i svetli u mraku (FOTO)
Printscreen

Pevač Aca Lukas nastupiće večeras pod rednim brojem 11 na prvoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju 22" sa numerom "Oskar", sa kojom će pokušati da se plasira za odlazak u Torino.

Pevač je za potrebe scenskog nastupa dopremio klavir iz Slovenije čija vrednost je čak 300.000 evra.

Instrument čija težina iznosi  595 kilograma napravljen je od specijalnog stakla i ceo je proziran. Poznavaoci ovog instrumenta tvrde da je to najskuplji klavir proizvođača "Schimmel benton". Od ostalih ga izdvaja to što svetli u mraku.

TRI PUTA SKUPLJI OD CELE SCENE! Lukas će večeras svirati na klaviru koji košta 300.000 evra i svetli u mraku (FOTO)

Alo

 

Zanimljivo je dodati da je ovaj intrument čak tri puta skuplji od čitave scene "Pesme za Evroviziju" koja se procenjuje na 100 000 evra.

Podsetimo, Aca Lukas izneo je na konferenciji za medije niz nepravilnosti koje su njegov tim i on uočili od strane RTS-a a poseban akcenat stavio je upravo na klavir. Pevač se, naime, požalio kako RTS nije mogao da mu obezbedi tehničku podršku kako bi klavir uneli na scenu zbog čega su, prema njegovim rečima njegov tim i on ponudili logističku podršku.

- Imamo snage i mogućnosti da to bude kako treba. Mi ćemo ustupiti našu rampu da se podigne klavir - poručili su iz Lukasovog tima.

TO NIJE NIKAKVA SRAMOTA! Angelina progovorila o dečku i ulasku u rijaliiti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading