UNAKAZIĆU TI ĆELAVU GLAVU! Nezapamćen skandal u Zvezdama Granda, uneo mu se u facu, Popović odmah morao da reaguje!
Printscreen

Đorđe David i Aleksandar Milić Mili od starta imaju čarke i prozivke, a često su na ivici fizičkog okršaja! Međutim, nedavno je navodno umalo došlo do incidenta između njih dvojice na snimanju Zvezda Granda koji je sprečen u poslednjem trenutku!

- Mili je stigao prvi na snimanje, a u toku je bila proba kandidata. Pevala je neka devojka koju Đorđe sprema za takmičenje. Mili je čuo kako zvuči i kada su se pre početka emisije okupili svi u bekstejdžu, on je pred svima rekao kolegi kako je čuo tu devojku i da mu se nije dopalo, te da mu ne pada na pamet da joj da glas ako tako bude pevala. Đorđe mu je rekao da ne sudi pre vremena, međutim, Mili je nastavio, pa mu je dobacio kako ima utisak da ove sezone uopšte ne radi sa kandidatima i da mu je ekipa lošija u odnosu na prošlu godinu - priča izvor. 

Printscreen

 

- I Ceca i Viki su rekle Đorđu da se ne obazire, ali on nije mogao da prećuti, bukvalno je ustao od stola i krenuo ka Miliju. Uneo mu se u facu i rekao mu kako ce mu polomiti sve kosti i unakaziti ćelavu glavu! Popović je brzo skočio i stao izmedu njih. Rekao im je da se odmah smire i da takve scene više ne želi. Baš im je podviknuo. Kada je emisija počela, Đorde je sve vreme peckao Milija, ali se on samo smeškao, jer je ispunio svoj cilj da ga izbaci iz takta - završava izvor.

Tim povodom oglasio se Mili.

Printscreen

 

- Ništa se slično nije desilo i ne znam kome je u interesu da plasira takve laži. Čak na probama kandidata svi savetuje svoje i tuđe kandidate da bi u šouu bili što bolje - poručio je on.

NOVA TRANSFORMACIJA KRSTINJE TODOROVIĆ! Pevačica napravila novu drastičnu promenu, a evo o čemu je reč! 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading