DRAŠKO JE MUŠKARAC PO MOJOJ MERI! Tanja Savić konačno progovorila o gradonačelniku Banjaluke, žestoko potkačila i Jovanu Jeremić!
Alo

Pevačica Tanja Savić već dve godine puni novinske stupce zbog porodičnih problema koje je imala sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, ali i zbog svog emotivnog života i navodne veze s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

U ekskluzivnom razgovoru za Alo! Tanja je prvi put ispričala u kakvom je odnosu sa Stanivukovićem, kakve je sve posledice turbulentni brak ostavio na nju, ali i zbog čega postoji netrpeljivost između nje i voditeljke Jovane Jeremić, zbog koje je čak i napustila emisiju „Amidži šou“.

- Živela sam punih 12 godina s negativnom osobom i dobila sam razne psihosomatske bolesti. Sticajem okolnosti sam na Jutjubu odgledala jednu psihotarapeutkinju koja je imala je odlične savete za bračne odnose. Sada me ništa ne opterećuje niti može da me izbaci iz takta jer sam u potpunom skladu sa sobom, a ranije nisam imala taj osećaj - istakla je Savićeva, i dodala da se sada oseća bolje nego ikada. 

E-stock

 

- Više nemam negativnih misli, a ranije to nije bio slučaj. Tada je veoma važno da se preispitate da li u vašoj okolini postoji neko ko vam stvara naboj negativne energije. Svi imamo šesto čulo i treba da slušamo kada nam unutrašnji glas poručuje da nešto nije dobro za nas - rekla je Tanja.

Iako se spekulisalo da je uplovila u vezu s Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke, Tanja kaže da je sama otkako je stavila tačku na odnos s ocem svojih sinova.

- Mediji su pomno pratili svaki moj korak i mislim da je to bila više želja da nađem partnera, pa su me spojili s nekim ko bi odgovarao meni i mom temperamentu sada kada sam ovako ojačala. Prošla sam svašta u životu i možda bi mi stvarno trebao neko kao što je Draško Stanivuković. Sve što se pisalo na tu temu meni nije smetalo, bilo mi je simpatično, ali da napokon razrešimo misteriju - sama sam, nemam nikoga pored sebe dve godine i moram priznati da mi je lepo jer nema ko da me proverava - rekla je Tanja za Alo!.

Pevačica se osvrnula i na svoj odnos s Jovanom Jeremić, zbog koje je nedavno napustila gostovanje u emisiji „Amidži šou“.   

- Ognjen i ja smo imali dogovor i rekao mi je da će u emisiji biti gosti koje stvarno privatno volim i poštujem. Sticajem okolnosti, kada sam stigla u šminkernicu, ugledala sam Jovanu Jeremić i nije mi bilo ok da sedim s njom. Nije mi bilo prijatno kada sam gostovala sa Jovanom Jeremić, ona je ta koja sebe hvali previše. Inteligentan čovek će dopustiti da ga drugi ljudi hvale, a ne sam sebe. Videla sam da me je komentarisala u medijima, što nije bilo na mestu - rekla je Tanja za Alo!.

Printscreen

 

Jovana: Tanja je glupa kao noć

Voditeljka Jovana Jeremić nije ostala dužna Savićevoj, kojoj je poručila da je glupa kao noć.

- Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu s političarem. To je Tanja Savić. Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore s gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji. Tanja, ako je navikla da pravi dogovore s voditeljima da bi došla do izražaja u nekoj emisiji, onda ne treba da bude javna ličnost. Suma sumarum, o inteligenciji ne može da priča Tanja Savić, koja je svojim dosadašnjim životom, radom i izjavama pokazala da je glupa kao noć. Nije završila tri razreda osnovne škole, tako da meni o inteligenciji može da priča samo neko ko je inteligentniji i obrazovaniji od mene. Tanja je i glupa i neobrazovana. Ja sam kraljica, i to je njen poraz - poručila je Jovana.

BILO JE NESUGLASICA Zorja Pajić progovorila o saradnji sa suprugom, a nećete verovati koji poznati glumac je zadužen za njenu koreografiju

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
JOVANICA

04.03.2022 07:37

Ti si toliki mali kompleksas da nema dalje. Tanja je za tebe glupa a za nas je institucija za tebe. Jovana nemas harizme,nisi vaspitana ,nisi spontana a previse pametujes i nisi to sto mislis da jesi.

Žika

04.03.2022 07:37

Ali, Tanja je mnogo, mnogo lepša od Jovane! Jadna Jovana.